Žinią apie į kitus metus nukeliamas linksmybes paviešino organizatorius Marius Tumšys. „Bus dedamos visos pastangos, kad minėtų grupių ir atlikėjų (amerikiečių atlikėjui „Redfoo“, britų elektroninės muzikos žvaigždėms „Naughty Boy“, „Sigma“, „Beardyman“ bei australui Dub FX – DELFI) pasirodymai Lietuvoje, o taip pat visos šiems metams suplanuotos pramogos bei papildomi renginiai įvyktų kitų metų rugpjūčio 18-20 dienomis toje pačioje vietoje, Karklės kaime, ant jūros kranto. Visi įsigyti bilietai galios būsimai fiestai“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

Žinia apie neįvyksiantį festivalį gerokai įaudrino internautus. Kai kurie jų dar ryte pradėjo perpardavinėti jau įsigytus bilietus, kiti nestokojo humoro jausmo ir vis viešino skelbimus, kuriuose neva ieškojo, kas gali parduoti bilietus.

Paaiškėjus, kad „Karklės“ festivalis tikrai nebeįvyks, internautai pademonstravo išradingumą – ėmė kurti renginius, kuriuose ragino vieni kitus tiesiog imti ir važiuoti į Karklę nepaisant to, kad joks festivalis ten nevyks.

Netikri "Karklės" festivalio renginiai feisbuke

„Jeigu kas nors turite kokių pažįstamų iš Karklės, tai jeigu bent elektros įvadų parūpintų, tai galima būtų padaryti daug mažų stage'ų (scenų – DELFI)“, – rašė vienas feisbuko vartotojas.

Kitoje grupėje, kuri pažymėta grotažyme #prayforKarkle, juokaujama, jog Karklės paplūdimyje fetsivalis vis dėlto įvyks.

Netikri "Karklės" festivalio renginiai feisbuke

„Kadangi Karklė Live Music Beach 2016 nebeįvyks, teko sugalvoti kažką naujo. Neatvešime britų atlikėjų „Sigma“ su jų hitu „Nobody To Love“ ar Andriaus Mamontovo su irgi hitu „Maža agrarinė valstybė“. Neprižadame tokių įspūdingų pramogų kaip nugriauta palapinė, tešlini batai ar sportinis automobilių traukimas iš pelke virtusio parkingo. Nemanome, jog galėsite išgerti daug įvairaus alkoholio, nebent vietinės parduotuvės bus apsirūpinusios atsargomis. Net negalime sakyti, jog šis festivalis bus geriausias ever... Bet, viltis miršta paskutinė.“

DELFI primena, kad tokios iniciatyvos, rengti masinius susibūrimus be leidimo, yra griežtai draudžiamos. Už tai gresia teisinė atsakomybė.

Nesklandumai organizatorius lydėjo dar nuo pernai. DELFI žiniomis, už festivaliui reikalingą techniką atsakingi asmenys prabilo apie milžiniškas skolas ir iškėlė sąlygą - jei nebus apmokėtos sąskaitos, jokia technika nekeliaus į pajūrį.

DELFI antradienio rytą įamžino Karklės paplūdimį. Jokie darbai iki šiol nebuvo pradėti.

Daugiau apie priežastis, kodėl buvo atšauktas didžiausias Lietuvoje vasaros festivalis „Karklė Live Music Beach“, skaitykite čia.

Akimirkos iš pernai metais vykusio festivalio Karklėje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)