Festivalio vartus organizatoriai atvėrė dar ketvirtadienio vakarą, tačiau didžioji dauguma festivalininkų Rumšiškes sugūžėjo penktadienio vakarą.

Karštos saulės spinduliais visą penktadienį džiaugęsi vasarotojai vakare pradėjo būriuotis prie didžiosios scenos. Čia pasirodymus surengė „Eurovizijoje“ sužibėję švedas Fransas, o laikrodžio rodyklei artėjant link vidurnakčio, ant scenos užlipo ir Marijonas Mikutavičius.

Beje, likus kone pusvalandžiui iki jo pasirodymo – festivalininkai pradėjo šūkauti „Mariau, kur tu?“. Šūksniai buvo girdėti ir palapinių, ir linkskmybių zonose.

Įsiaudrinę vasarotojai po M. Mikutavičiaus traukė link kitų csenų it tęsė linksmybes iki pat ryto.

Šeštadienį oras pabandė papokštatuti su festivalininkais, tačiau jų niekas negąsdino. Vakarop Rumšiškes pradėjo merkti lietus, kuriam nustojus pagrindinė festivalio pieva tapo klapi ir molėta.

Jess Glynne koncerto metu be paliovos lijo, tačiau įsiaudrinusi minia ne tik neieškojo stogo, priešingai – mėgavosi vasarišku lietumi ir šoko negailėdami jėgų.

Lietus ir purvas minios nesumažino noro šėlti Beissoul ir Einiaus bei „G&G Sindikato“ pasirodymų metu.

Saulėtą sekmadienio rytą daugiatūkstantinė minia patraukė namo. Beje, sklandžiai praūžęs festivalis daugeliui vis dėlto gali įsiminti ne dėl gerų įspūdžių. Šeštadienį merkęs lietus purvynu pavertė ne tik šokių zoną, bet ir automobilių stovėjimo aikštelę.

Kai kuriems poilsiautojams buvo sunku išvažiuoti, kiti klimpo, tretiems prireikė ir traktorininko pagalbos.

„Granatų“ akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)