Naują dainą sukūrė krepšininkas

Lyriškomis baladėmis gerbėjų meilę ir simpatijas pelnęs muzikantas, likus kiek daugiau nei mėnesiui iki jubiliejinio turo pradžios, pristato naują kūrinį „I Just Wanna See You Move ft. JUMÉ“. „Kiekvienas muzikos kūrėjas ir atlikėjas turi eksperimentuoti, vystytis.

Dainos negali būti vienodos. Išgauti užsienietišką skambesį Lietuvoje sunku – trūksta prodiuserių, kurie turėtų tarptautinį muzikinį išsilavinimą ar patirties kuriant dainas ne Lietuvos rinkai. Todėl nusprendžiau padirbėti su kūrėjais iš užsienio. Ši daina vainikuos mano albumą „XX“, kuris pasirodys rugsėjo viduryje. Jame bus septyniolika kūrinių, gimusių per pastaruosius trejus metus – lietuvių, anglų ir rusų kalbomis“, – pasakoja dainininkas.

Įdomu tai, kad muziką ir tekstą šiai dainai sukūręs Calebas Suttonas yra profesionalus krepšinio žaidėjas, pernai rungtyniavęs „Trakų“ krepšinio klube. Taip pat buvęs Kinijos, Prancūzijos, Belizo komandų sudėtyje. Dainą prodiusavo Olandijos prodiuseris JUMÉ (Justinas Marcelina), dirbantis su tokiais didžėjais kaip LNY TNZ ir Boaz van de Beatz. „Artimiausiu metu jis pasirašys kontraktą su pasaulio muzikos leidėjais „BMG Talpa Music“, atstovaujančiais Janet Jackson, Bruno Marsą ir kitas žvaigždes“, – atskleidžia Sasha Song.

Atidžiau sekantys dainininko karjerą bus pastebėję ir pasikeitusį jo įvaizdį – daugiau ekstravagancijos ir gyvybės į Sasha Song drabužinę įnešė stiliaus namai „House of Kikimara“.

Koncertinis turas – nuo Lietuvos iki JAV

Sasha Song Lietuvoje išpopuliarėjo būdamas dvylikos su legendine daina „Mamai“ ir pelnė BRAVO bei daugybę kitų apdovanojimų. Jis taip pat gali didžiuotis gavęs LR prezidento padėkos laišką už nuopelnus bei laimėjimus įvairiuose užsienio konkursuose. Sasha Song atstovavo mūsų šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse, buvo vienas pirmųjų atstovų patekusių į šio renginio finalą ir vienintelis Lietuvos atstovas, kuris gavo specialų prizą iš organizacijos „OGAE Rest of the World“ už geriausią 2009 metų „Eurovizijos“ pasirodymą pagal pasaulinį internetinį balsavimą.

Sasha Song

„Daug kas nežino, kad dainuoju nuo dvylikos. Nesijaučiu ant scenos praleidęs jau du dešimtmečius, bet istorijos neištrinsi. Jausmas labai keistas, bet džiaugiuosi, kad tas laikas atėjo ir kad turiu galimybę paminėti šią progą. Kadangi per 20 metų klausytojų ratas gerokai išaugo, tai ir minėjimas neapsiribos tik vienu koncertu“, – šypsosi dainininkas.

Koncerto maratoną Sasha Song pradės gyvo garso pasirodymu „Piano.lt“ vasaros terasoje rugpjūčio 25 dieną. „Tai bus lyg apšilimas prieš turą“, – paaiškina scenos veteranas.

Jubiliejinio turo „Dima Šavrovas po 20 metų“ koncertai vyks ne tik įvairiuose miestuose Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse. Rugsėjo 9 dieną – Kaune, rugsėjo 11 – Klaipėdoje, rugsėjo 15 – Šiauliuose, rugsėjo 16 – Panevėžyje. Didžiausias ir svarbiausias koncertas bus surengtas Sasha Song gimtadienio dieną, rugsėjo 18-ąją, Vilniaus Kongresų rūmuose. Ant scenos kartus pasirodys Rosita Čivilytė, Ovidijus Vyšniauskas, Asmik Grigorian, Evelina Sašenko ir „Lietuvos balso“ dalyviai. Koncertą filmuos LRT televizija, jį žiūrovai išvys spalio mėnesį. Bilietus į koncertus netrukus pradės platinti bilietai.lt

Sasha Song

Vėliau dainininkas vyks į Nyderlandus, Izraelį, Jungtinę Karalystę, Airiją, Kiprą ir JAV. „Kipre daug lietuvių, tad mane surengti koncertą pakvietė patys. Izraelyje jau seniai planavau atostogas, taigi pasirodymą pavyks suderinti su poilsiu. Amerikoje apskritai niekada nekoncertavau, manau, kad minint 20 metų scenos jubiliejų, pats metas nuvykti ir ten. Be to, užsienio publika mane pažįsta iš „Eurovizijos“ laikų“, – apie ne visai tradicines gastrolių kryptis kalba pašnekovas ir kviečia susitikti koncertuose rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)