„Šiais metais buvau nusiteikęs festivalį „įsileisti į save“ pilnai. Žinoma, pirmiausia rūpinomės savo pasirodymu, bet ne ką mažiau norėjosi pabendrauti su kolegomis, pamatyti, ką jie daro scenoje. Smagu, kai per dvi dienas gali savo sąskaitą pasipildyti gausybe potyrių. Pirma, pamačiau beprotiškai gerą MC Mesijo ir Munpauzn pasirodymą, legendinį „Šventinį Bankucheną“, „Garbanotą bosistą“. O „G&G“ kompanija mane ne tik privertė pasijausti kaip pauglystėje, šėlstant prie scenos per lietų, bet ir iškrėtė neblogą kuriozą, kai netikėtai pasikvietė kartu atlikti paskutinę savo dainą „Darome hip hop“. Tai buvo puikus festivalio desertas“, - džiaugėsi V.Bareikis.

Energingais ir orginaliais pasirodymais garsėjantis atlikėjas žada, kad festivalis buvo tik apšilimas prieš jau šį trečiadienį Vilniuje, „Vasaros terasoje“ įvyksiantį jo didįjį vasaros koncertą „Eina sau“.

Šiame koncerte kartu su V. Bareikiu ant scenos lips jau skiriamuoju šio atlikėjo koncertų ženklu tampančios dvigubos būgnų pajėgos, taip pat naujasis grupės narys bei netikėti svečiai.

Praėjusiųjų metų pabaigoje išleidęs savo trečiąjį solinį albumą „Klausimai“, V. Bareikis gali džiaugtis sėkme ir kas dieną augančia savo klausytojų armija. Būtent Vilniuje vyksiančiame koncerte bus galima įsigyti papildomą naujojo albumo leidimą.

Tirpstantys albumai, žiūrovų palaikymas, peržiūrų gausa internete leidžia V. Bareikį vadinti vienu aktyviausių šių metų muzikos kūrėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją