Vidas Bareikis savo komandoje šįkart pristatė naują narį - boso gitaristą Nojų. Kartu su juo pasirodė būgnininkai, kurie jau tapo neatsiejama energingo Vido šou dalimi. Jis pylė ant savęs vandenį, o firminius „Galapagų“ maškinėlius tiesiog persiplėšė ir numetė į publiką, išmaudžiusią Vidą ovacijose.

„Baltasis Kiras“ publikai padovanojo ekstazę, atlikdamas turtingą programą, kurią karūnavo savo legendinėmis „Lūpytėmis“.

Didžiojoje scenoje festivaliui reikšmės suteikė naujosios kartos reperiai „Lilas ir Innomine“, gausi publika jų dainas atliko choru.

Festivalyje „Galapagai“ nelyja, susirinkusieji mėgaujasi gražia kompanija ir dideliu pramogų pasirinkimu. Pagrindiniai penktadienio atlikėjai – Šiaurės Londone susiformavęs duetas „Gorgon City“ su savo gyva koncertine programa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)