Vasaros sostinės pagrindinį „podiumą“ Vidas išnaudojo savo ironiškosios dainos „Babkės“ antrosios – akustinės versijos klipo filmavimui. Oriai išlaidaujančių poilsiautojų amžiną alkį jaučiantis kurortas buvo pasirinktas neatsitiktinai.

„Kai tik įrašėme dainą „Babkės“, jau žinojau, kad kursime ir jos akustinę versiją. Tiesiog reikėjo tinkamo laiko ir vietos. Kadangi šią vasarą visai nemažai laiko praleidžiu Palangoje, atkreipiau dėmesį, kad Basanavičiaus gatvė yra kaip tik ta vieta, kurioje sukasi daug „babkių“, žmonės jų prisikimšę į visas kišenes, tik vieni leidžia pinigams išeiti, kiti – ne. Pamaniau, kad geresnės vietos tikrai nėra, – pasakoja V. Bareikis. – Be to, man visada smagu interaktyviai bendrauti su žmonėmis, kuriems tokie gatvės pasirodymai palieka gerą įspūdį.“

Kuriant populiarios dainos „Babkės“ akustinę versiją Vidui pavyko ne tik įtraukti aplinkinius, bet ir tiesiogine prasme „užkalti babkių“. „Tačiau viską sumečiau į jūrą. Kad dar sugrįžčiau“, – juokauja atlikėjas.

Šiuo metu V. Bareikis jau grįžo į sostinę ir aktyviai ruošiasi didžiausiam šios vasaros koncertui Vilniaus „Vasaros terasoje“, kurioje ne tik pristatys naująją dainos „Babkės“ versiją, bet ir pateiks gausybę siurprizų. Atlikėjas žada, kad bus netikėtų svečių, naujas jo muzikantų grupės narys, skambės keli visiškai nauji kūriniai. „Laukia specialiai Vilniaus koncertui ruošiamas įspūdingas pasirodymas“, - intriguoja Vidas.

V. Bareikio koncertas „Vasaros terasoje“ vyks rugpjūčio 3 d. Tuomet bus galima įsigyti ir papildomo tiražo albumą „Klausimai“, kurio pirmasis leidimas kaipmat ištirpo.

Akustinę V. Bareikio dainos „Babkės“ versiją iš Palangos J. Basanavičiaus gatvės galite pamatyti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)