Laisvalaikio centre veiks picerija "Buon Appetito", atnaujinta biliardinė su 8 biliardo stalais ir riboto laimėjimo lošimo automatų salonas. Centras veiks visą parą, pranešė "Nesė".

Pasak "Nesės" vadovo Kazio Pauliko, realiai įrenginėjant šį centrą naujų investicijų pareikalavo tik biliardinė, interjeras ir virtuvės atidarymas - iš viso iki 200 tūkst. litų. Patalpas "Nesė" nuomoja.

"Kino teatras veikia, šalia yra klubas "Metelica", plius lošimo automatai - jau ir susidaro visas centras patogioje miesto vietoje. Anksčiau buvo nusiskundimų, kad į "Pramogų banką" nepilnamečiai neįleidžiami, tai čia galės žmonės šeimomis ateiti", - Eltai sakė K. Paulikas.

Klaipėdoje "Nesei" priklauso pramogų ir azartinių lošimų centras "Pramogų bankas", dar vieni lošimo namai, riboto laimėjimo automatų salonas, Vilniuje ji turi du automatų salonus. Šią žiemą "Pramogų banką" bendrovė žada atidaryti ir Vilniuje, Pergalės kino teatre, į kurį investuos apie 20 mln. litų.

"Nesė" pernai gavo 42 mln. litų pajamų, laimėjimams išmokėjo beveik 31 mln. litų ir uždirbo 3 mln. litų pelno.

Valstybinės lošimų priežiūros komisijos duomenimis, "Nesė" užima 11 proc. Lietuvos azartinių lošimų rinkos. "Nesės" įmonių grupei priklauso keturios Klaipėdos bendrovės: viešojo maitinimo "Sėkmės tiltas", renginių organizavimo "Vox Maris", azartinių lošimų "Nesė" ir "Pramogų bankas", šiuo metu vyksta Vilniaus "Pergalės kino" prijungimo procesas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją