Vasariški Nemuno vaizdai, kokybiškas garsas ir muzikos gurmanų skoniui įtinkantys Lietuvos bei užsienio atlikėjai – tai pagrindas, ant kurio konstruojami naujo formato vasaros vakarai Kaune.

Artimiausioje programoje suplanuoti gerai žinomų atlikėjų pasirodymai, kurių pavardės kalba pačios už save. Jau šį ketvirtadienį „Combo“ vasaros terasoje žiūrovai sulauks Vido Bareikio su dviejų būgnininkų grupe pasirodymo. Liepą taip pat laukia Shorenos Janiashvili, Domo Alekso su grupe, „Naktinių personų“, bei kitų garsių atlikėjų pasirodymai. Čia savo renginius jau planuoja koncertų „Gera Muzika Gyvai“ organizatoriai bei gerą nuotaiką kuriantas „Humoro klubas“.

Po sėkmingo atidarymo koncerto į vasaros terasą ant Nemuno kranto žada dar kartą sugrįžti ir Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Kiekvieną vasaros trečiadienį ir ketvirtadienį „Combo“ vasaros terasoje bus galima pasiklaustyti ne tik atlikėjų pasirodymų, sudalyvauti kokybiškuose renginiuose, bet ir smagiai praleisti laiką iki paryčių. Po daugumos koncertų suplanuotos „dūzgės“ su DJ Erichu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)