Jau nebe pirmus metus rengiamame konkurse dalyvauti galėjo kiekvienas atlikėjas ar grupė, atliekanti muziką gyvai. Žinoma, labai svarbus faktorius, kad grupės savo repertuare turėtų ir savo kūrybos dainų.

Šie metai pirmieji, kai jaunų grupių konkurso „Golden fish“ rengėjai kvietė ir elektroninės muzikos kūrėjus, galinčius atlikti savo muziką scenoje gyvai.

„Festivalis Karklė Live Music Beach“ žengia į priekį, kviesdamas ne tik laiko išbandytus atlikėjus bei grupes, bet ir jaunus, drąsius, moderinius, ambicingus atlikėjus, kuriems tai gali tapti tramplinu į jų didžiąją sėkmę. Tikime ir žinome, kad yra ne vienas jaunas muzikos kūrėjas, kuris laukia savo šanso pasirodyti. Didesnės klausytojų auditorijos nei mūsų festivalyje Lietuvoje nerasi“, – sakė festivalio rengėjai.

Konkurso „Golden fish“ registracija vyko iki liepos 1 d. Dabar bus antrasis turas: balsavimas portale DELFI tęsis iki liepos 20-osios.

Skaitytojai išrinks tris labiausiai patikusias grupes, o kitas tris rinks kompetetinga komisija, kurią sudaro muzikos industrijos atstovai bei atlikėjai.

Jų sprendimai ir įvertinimai bus publikuojami viešai. Rezultatus skelbsime rugpjūčio 1 d. Išrinktoms grupėms beliks paruošti pasirodymą, vertą nugalėtojo titulo ir puikiai pasirodyti festivalyje. Muzikos stiliui ar grupės sudėčiai nėra jokių apribojimų. Svarbiausia – muzika turi skambėti gyvai.

Už labiausiai patinkančią grupę balsuok čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)