Prieš pusmetį šeimą sukūrusi moteris atskleidė, kad būtent jos vyro nuolatinis palaikymas, skatinimas tęsti kūrybinius darbus ir užslėpta romantiška muzikinė gyslelė ją vėl paragino atnaujinti bendradarbiavimą su seniau pažįstamais muzikos prodiuseriais.

„Kai su vyru susipažinome, jis užsiminė, jog seniai širdy brandina norą padėti užgimti dainai, jungiančiai visus, kas myli skrydį - savotiškam naujų laikų himnui pilotams. Atsisėdau, sukaupiau mintis ir nusprendžiau padėti tai realizuoti.“

„Kai dainų eilutės viena po kitos gulė ant popieriaus, planavome kūrinio atlikimui ieškoti vyrukų ar grupės, ir net minties nebuvo po ilgos pertraukos dainuoti pačiai, – pasakoja Sniegė, - tačiau sutapo, kad abiejų bendras pažįstamas yra gerai žinomas ir talentingas muzikos prodiuseris Marius Matulevičius. Nedvejodama į jį kreipiausi ir patikėjau savo nuožiūra parinkti kūriniui skambesio spalvą. Marius, išklausęs dainos demo, pasiūlė išlaikyti dainos asmeniškumą ir ją pateikti iš savo moteriškos pozicijos, t. y. tos romantiškos mylimosios, kuri žemėje laukia savojo piloto grįžtant po skrydžių. Dabar ir gyvenime taip yra“ – nusišypso moteris ir priduria: „neliko nieko kito, kaip dainuoti pačiai“.

Prieš dešimtmetį, koordinuojama prodiuserio Egmonto Bžesko, Kristina Karalytė – Sniegė karjerą Lietuvos pop scenoje pradėjo duetu su Karina Krysko - Skambine. Vėliau tęsė veiklą grupėje „Šoko-Ledas“, kur rašė ir su Justina Mozolyte atliko dainas, o nutraukusi šią veiklą, ėmė kurti dainų tekstus kitiems atlikėjams, darbavosi pagal specialybę privačioje prancūzų mokykloje ir pradėjo gaminti rankų darbo papuošalus bei atvirutes pagal užsakymą.

Šiuo metu Kristina aktyviai bendradarbiauja su muzikos prodiuseriu Karoliu Šliažu bei rašo dainų tekstus grupėms „Pikaso“, „Man-go“, „Ego“, „HIT“, „Magnit“, Vudžiui ir kt. atlikėjams. Taip pat jos atviručių hobis peraugo į mini versliuką, kuris užima beveik visą vasaros – darbingiausio švenčių sezono – laisvalaikį.

Moteris ir muzikinėje veikloje ties viena daina sustoti neketina: panašu, kad rudens nekantriai laukia dar vienas Sniegės kūrybinis vaisius. Kokie šįkart įvykiai ir emocijos tapo pastarojo kūrinio įkvėpimu, laikas atskleis...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)