Festivalyje, į kurį jau išpirkta daugiau nei 80% bilietų, taip pat dalyvaus viena didžiausia šveicarų elektroninės muzikos žvaigždė Gil Glaze.

Gil Glaze – „Blue Mojito“:


Išpirkta per 80% bilietų

Iki „Radistai Village ‘16“, kuris pretenduoja taps įspūdingiausiu renginiu festivalio istorijoje, liko vos dvi savaitės, todėl dabar yra pats geriausias laikas įsigyti bilietus. „Radistai Village ‘16“ dalyviai jau išpirko daugiau nei 80% bilietų. Organizatoriai įspėja dar neapsisprendusius festivaliautojus paskubėti ir įsigyti bilietą dabar, kol nevėlu.

„Išpirkta per 80% bilietų, todėl norintys šiemet prisijungti prie mūsų privalo veikti dabar. Obuolių sala nėra guminė, kempingas pildosi ypatingai greitai, todėl neabejojame, bilietų tikrai neliks“, – sako radistas Jonas Nainys.

Gil Glaze – Summer of 2015:


„Be to, šiandien turime jums dar vieną puikią naujieną: festivalyje gros viena ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių iš Šveicarijos Gil Glaze. Tai bus pirmasis jo pasirodymas Lietuvoje“, – karštomis naujienomis dalinasi radistas Rolandas Mackevičius.

Gil Glaze – „Jellyfish“:


Šveicarijos žvaigždė Gil Glaze pirmą kartą koncertuos Lietuvoje

Didžiausiame Šveicarijos mieste Ciuriche įsikūręs DJ‘us ir prodiuseris Gil Glaze yra viena ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių šalyje. G.Glaze reguliariai groja populiariausiuose pasaulio klubuose, pradedant garsiu Ciuricho klubu „Kaufleuten“ ir baigiant Niujorko klubu „Lavo“. Visur spėjantis atikėjas kiekvieną savaitę rengia specialų radijo šou „We Love Ibiza“, kurį transliuoja radijo stotis „Planet 105“. Dėl išskirtinio talento anksti pastebėtas G.Glaze koncertuoja kartu su pačiomis garsiausiomis muzikos žvaigždėmis: David Guetta, Steve Angello, EDX, Tiesto, „Kaskade“, Otto Knows, „Dubvision“ ir Martin Garrix.

Gil Glaze – „Light Up Your Heart“:

G.Glaze veikla neapsiriboja tik grojimu klubuose, jis taip pat yra labai aktyvus įrašų studijoje. Jo prodiusuota dueto Sebastian Ingrosso ir Tommy Trash kūrinio „Reload“ versija akimirksniu išpopuliarėjo visame pasaulyje. Nuosavai įrašų kompanijai „Breeze Records“ vadovaujantis G.Glaze, pernai remiksavo kino filmo „Selma“ garso takelyje skambėjusią ir hitu tapusią dainininko John Legend ir reperio Common baladę „Glory“. Beje, muzikos kritikų ir melomanų puikiai įvertinta dainos versiją DJ‘us leido atsisiųsti nemokamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją