„Nes tik kartą mylėti galiu...“ - tai frazė iš dainos teksto. Ar iš tikrųjų mes mylėti galime tik kartą? Kaip atpažinti tą vieną vienintelę gyvenimo Meilę? Tai juntama tiesiog širdimi. Kai pačios širdys pradeda kalbėtis, kai tau nereikia galvoti, ką pasakyti ir tiesiog gera kartu mėgautis tyla, kai vien nuo šalia esančio mylimo žmogaus artumo tu jauti sielos ramybę ir pilnatvę. Tokia meilė yra amžina. Ir kad ir kokios negandos ištiktų, ar įvairios „povandeninės srovės“ ardytų, rodos, pačius tvirčiausius tarpusavio santykių pamatus, visada išliks tikėjimas, pasitikėjimas ir noras išsaugoti tą artimą, jaukų ir mielą tik dviejų širdžių pasaulėlį“, - dainos esmę apibūdina muzikantas.

Naują, šiuolaikišką skambesį šiai dainai suteikė talentingas jaunas kūrėjas, grupių „Ego“ ir „Hit“ prodiuseris Karolis Šliažas.

„Esu jam labai dėkingas už pajaustą ir išjaustą dainą. Taip pat esu labai dėkingas fantastiško balso savininkei Kristinai Lazdauskaitei, kurios balsas šiai dainai suteikė ypatingą spalvą. Dėkoju visiems gerbėjams už palaikymą ir linkiu gražios likusios vasaros. Saugokit viens kitą, mylėkit ir būkit mylimi“, - sako A. Žilinskas-Tonis.

Naujai suskambusi daina:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)