Nuo pat ankstyvo ryto Raudondvaryje šurmuliavusią šventę vainikavo legendinės grupės koncertas. Kelias valandas scenoje garsiausius kūrinius dainavęs kolektyvas nepamiršo dainų apie zombius, Martyną ir Lietuvos valstybę.

Po dainos „Ne tau, Martynai, mėlyas dangus“ grupės lyderis A. Kaušpėdas, žvelgdamas į susirinkusiuosius, atsiprašė apdainuoto vaikino: „Atsiprašome, Martynai, kad galėjome tave sutrikdyti. Galėjome tave priversti nepasitikėti savo jėgomis. Nepyk, mes šitaip grūdinome tave. Ir šiandien džiaugiameės, kad tu atlaikei. Ačiū tau, bičiuli, kad nepasidavei, kad išlikai toks, koks esi“.

Pasibaigus dainoms susirinkusi minia nuoširdžiai vis skanduodavo „Ačiū“. Po koncerto taip pat netrūko padėkų, gerbėjai nenustojo ploti net atlikėjams nulipus nuo scenos.

Antradienio, liepos 5-osios, vakarą Trakuose grupė surengė atsisveikinimo koncertą. Jame žymiausius grupės hitus kartu atliko Virgilijus Noreika, Donatas Montvydas ir daugelis kitų. Grupei už ilgametį indėlį į Lietuvos muzikinį ir visuomeninį gyvenimą dėkojo ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)