„Positivus“ festivalis jau spėjo tapti didžiausiu muzikiniu festivaliu Baltijos šalyse. Kaskart šis ant jūros kranto vykstantis renginys pritraukia apie 30 tūkstančių melomanų, kurių trečdalis atvyksta iš kaimyninių šalių.

Dar anksčiau buvo skelbta, kad šiemet renginyje gros tokios muzikos pasaulio žvaigždės kaip Ellie Goulding, Iggy Pop, M83., Joss Stone, Years & Years, Hot Chip, John Newman, Air, Grimes ir kiti.

Šiemet organizatoriai savo biudžetą muzikantams padidino nuo 800 tūkstančių eurų pernai iki 1,2 mln. eurų šiemet.

„Labai verta ne tik pamatyti pagrindines, didžiausias žvaigždes, bet ir paklausyti dar negirdėtų grupių. Maža ką, gal atrasite naujų perliukų“, – sako festivalio organizatorius Gritsas Majorsas.

Festivalio metu galima ne tik šėlti koncertuose, bet ir žiūrėti kiną, taip pat šiemet savo pasirodymus rengs įspūdingas cirkas „Transe Express“. Šeštadienį festivalis vienu metu taps operos teatru.

Visus atlikėjus bei pasirodymų laikus galite rasti ČIA.

Praėjusių metų festivalio akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją