Koncertuoja didžiuosiuose festivaliuose

Pseudonimu „Daddy Was A Milkman“ prisistatantis scenos naujokas Ignas Pociūnas septynerius metus gyveno ir dirbo Jungtinėse Amerikos Valstijose. Šiuo metu Lietuvoje gyvenantis atlikėjas yra vienas iš nedaugelio muzikos scenos debiutantų, pripažinimo sulaukusių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje: visus „Daddy Was A Milkman“ singlus transliuoja pagrindinės Latvijos ir Estijos radijo stotys.

„Daddy Was A Milkman“ – „Read My Mind“:

Nieko keisto, kad atlikėją savo programose nori matyti daugelis didžiųjų mūsų regiono festivalių organizatorių. Prieš savaitę „Daddy Was A Milkman“ surengė puikų pasirodymą vienos dienos festivalyje „Summer In The City“, kur „apšildė“ britų žvaigždę Johną Newmaną. Liepos viduryje „Daddy Was A Milkman“ atstovaus mūsų šaliai bene didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Rugpjūčio pradžioje atlikėjas koncertuos viename didžiausių mūsų festivalių „Granatos Live“, tačiau prieš tai „Daddy Was A Milkman“ surengs koncertą Vilniuje, kur pristatys debiutinį albumą.

„Daddy Was A Milkman“ – „Breathe In“:

Debiutiniame albume – 10 dainų

Beveik dvejus metus brandintame „Daddy Was A Milkman“ debiutiniame albume „Daydreaming“ yra 10 dainų. Visos jos buvo kurtos grojant akustine gitara, o elektroninį skambesį įgavo įrašų studijoje. „Smulkmenos ir detalės turi didelę įtaką kiekvieno iš mūsų teigiamai emocinei būsenai. Tai atsiskleidė ir kūryboje – visos albumo dainos atspindi skirtingus, tikrus pojūčius, kuriuos „nupiešti“ stengėmės šviesiomis, lengvomis spalvomis“, – sako visų albumo dainų muzikos ir tekstų autorius Ignas Pociūnas.

Atlikėjas neslepia, kad pašėlusiu tempu lekiančiame gyvenime ne visada pavyksta išlaikyti vidinę pusiausvyrą, tačiau ją atkurti visuomet lengviau pasitelkus muziką. „Tikiu, kad su muzikos pagalba galime įnešti ramybės į kiekvieno mūsų klausytojo kasdienybę. Siekėme vientiso, nevarginančio skambesio, todėl dirbome iš širdies – studijoje praleidome pusantrų metų“, – pasakoja I.Pociūnas.

Scenos naujokas neabejoja, kad muzika vienija žmones. „Aš tuo nuoširdžiai tikiu“, – teigia atlikėjas. „Be galo malonu, kai sulaukiame laiškų iš klausytojų kituose pasaulio kraštuose, kurie mūsų dainose atpažįsta save ir atranda savo jausmus. Šis bendrumo jausmas užburia“.

„Daddy Was A Milkman“ – „All About Love“:

Liepos 27 d. Mokytojų kiemelio „Vasaros terasoje“ vyksiantį „Daddy Was A Milkman“ debiutinio albumo „Daydreaming“ koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)