Apie susidariusią spūstį keliaujančius informavo ir vietinė radijo stotis „Jedynka“. Spūstys susidarė ne tik dėl dažnų taisomų kelių atkarpų, bet ir avarinių situacijų.

Maždaug 18 val. vietos laiku automagistrale automobiliams judėti tapo neįmanoma – dėl didžiulių spūsčių eismas buvo paralyžiuotas. Nekantriausieji bandė gudrauti važiuodami kelkraščiu, taip blokuodami kelią greitosios medicinos pagalbos ekipažui.

Visa ši nemalonumų virtinė apkartino festivalininkų nuotaiką. Didieji vakaro pasirodymai turėjo prasidėti vos kelių valandų bėgyje, o prieš akis jų laukė ne tik pusšimtis kilometrų, bet ir didžiulės eilės prie festivalio vartų.

Ir išties, į senojo Gdynios oro uosto teritorijoje rengiamą festivalį pavyko atvykti vos po pustrečios valandos – gerokai po 20 valandos vakare. Spūsčių dėl didelio festivalio lankytojų srauto būta ir mieste – tai vietiniams gyventojams sudarė nemažai kėblumų po darbų keliaujant namo.

Dažną šviesoforą vietos valdžiai teko tiesiog išjungti, o perėjas reguliuoti buvo patikėta pareigūnams.

Deja, vien spūstimis problemos nesibaigė. Kol Lietuvos gyventojus kaitino vasariška saulė, „Open'er“ festivalio teritoriją merkė stiprus lietus, o palapines ir palaidus merginų plaukus taršė įsisiautėjęs vėjas. Tačiau danguje pasirodžiusi dviguba vaivorykštė šiek tiek kilstelėjo nemalonumus patyrusių festivalininkų ūpą.

Festivalį nušvietė vaivorykštė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)