Liepos 4 dieną startuojanti nauja muzikos meistriškumo programa „360 Music Mastery‘‘ yra skirta visiems besidomintiems muzika – tiek profesionalams tiek mėgėjams.

„Lietuvoje kasmet daugėja talentingų muzikos kūrėjų ir atlikėjų, didėja susidomėjimas naujomis muzikos technologijomis ir kūrimo technikomis, kūrėjai vis dažniau konsultuojasi su pripažintais kolegomis iš užsienio valstybių. Visa tai iliustruoja Lietuvos muzikinio pasaulio spartų judėjimą į priekį, kurį labai palaikome ir norime sustiprinti sudarydami sąlygas mokytis iš ir bendradarbiauti su skirtingų sričių muzikos specialistais iš Lietuvos ir viso pasaulio‘‘, – teigia programos organizatoriai leidybinė muzikos kompanija „Monokey‘‘.

Liepos mėnesį programa kviečia į tris nemokamus renginius su Luke Smith: muzikos prodiusavimo kūrybines dirbtuves, atvirą pokalbį apie muzikantų darbo specifiką ir išskirtinį Luke Smith gyvo garso koncertą, kurio metu muzikantas pristatys savo naujausią kūrybą.

„Pastaruoju metu pasidarė populiaru skirstyti muzikos prodiuserius pagal muzikinį žanrą – hip hopo prodiuseris, elektroninės muzikos prodiuseris, pop prodiuseris ir tt. Tačiau prodiuseris, puikiai valdantis savo darbo įrankius ir žinantis savo klientų lūkesčius, gali dirbti su bet kurio žanro kūriniu. Kūrybinių dirbtuvių metu ketinu pasidalinti kiek įmanoma praktiškesniais patarimais, kuriuos dalyviai iškart galės pritaikyti savo darbuose‘‘, – dalinosi prie naujo savo kūrybos albumo šiuo metu dirbantis Luke Smith.

Visi norintys, tačiau nespėję laiku užsiregistruoti į muzikos prodiusavimo kūrybines dirbtuves, turės galimybę stebėti renginį „360 Music Mastery’’ oficialioje internetinėje svetainėje tiesioginės transliacijos metu. O norintys gyvai pabendrauti su muzikantu bus laukiami diskusijoje „Muzikantas dabartinėje muzikos industrijoje‘‘ liepos 6 dieną muzikiniame klube ‘’Paviljonas’’, kurios metu Luke Smith dalinsis savo ilgamete patirtimi grojant ir prodiusuojant žymiausių planetos atlikėjų muziką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)