„Jau nuo pavasario gyvenu muzika. Po nacionalinės Eurovizijos atrankos pajutau didelį norą būti scenoje, esu įkvėpta dainuoti toliau. Naujausia mano daina „Tu toli“ – tai kūrinys apie jaučiamą ilgesį mylimam žmogui. Daina yra apie laukimą ir kiek desperatišką norą kuo greičiau pamatyti mylimąjį. Juk įsimylėjus, bet kokios laukimo minutės virsta šviesmečiais. Nors tema, atrodytų, banali, tačiau daina – gili ir jausminga. Tikiu, ji ras kelią į klausytojų širdis“, – entuziaztingai naują savo dainą pristatė Saulenė Chlevickaitė.

Kaip pasakojo Saulenė, ji nuo pavasario gyvena kūrybinėmis nuotaikomis: „Daug dainuoju, kuriu žodžius, muzikuoju, bandau ieškoti savo tikrojo muzikinio skonio, vėliau tuos bandymus rodau prodiuseriams ir tai materelizuojasi į dainas.“

Daina „Tu toli“, kaip sako pati atlikėja, pasaulį išvydo daininko Sasha Song dėka – jis šios dainos muzikos autorius.

„Labai džiaugiuosi bendru darbu su Sasha, jis labai talentingas, kurdamas išjaučia kiekvieną natą, viskas tampa labai tikra ir aišku“ – pasakojo Saulenė.

Dainos teksto bendraautorės yra pati Saulenė Chlevickaitė ir Dija Pinavija. Dainos aranžuotės kūrėjas – „ArtG“, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Andrius Mamontovas, Sasha Song, bei grupė SEL.

Paklausta, ar planuoja įrašyti albumą, atlikėja sako kol kas tokio tikslo neturinti: „Šiuo metu dėmesį koncentruoju į dainas ir jų kūrybą, tad jei pavyktų jų sukurti daugiau ir gerų, reiktų galvoti ir apie albumą. Ateitis parodys. O šiuo metu kviečiu išklausyti ir pamilyi dainą „Tu toli“, – apie ateities planus užsiminė Saulenė.

Dainą galite išgirsti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)