Grupės vadybininkai muzikantų atvykimą laikė paslaptyje, apie skrydį nežinojo nei Vilniaus oro uosto, nei viešbučio, kuriame apsistota, atstovai.

Visa para anksčiau atvykę „Iron Maiden“ muzikantai mūsų šalyje svečiuojasi pirmą kartą. Pasaulinių gastrolių „The Book Of Souls“ metu grupė pirmąkart koncertuos ne tik Lietuvoje, bet ir Kinijos bei Salvadoro respublikose.

„Niekada nesame groję Lietuvoje, todėl bus nuostabu pamatyti mūsų gerbėjus čia, džiaugsimės pirmą kartą atvykę į Kauną ir galėdami pamatyti jūsų miestą“, – prieš pradedant pasaulines gastroles sakė grupės lyderis Bruce Dickinson. Dabar jau žinoma, kad anksčiau laiko atvykę „Iron Maiden“ muzikantai turės į valias laiko pamatyti ne tik Kauną, bet ir Vilnių, kuriame svečiuosis ilgiau nei parą. Iš Viniaus į koncertą Kaune grupė taip pat skris privačiu lėktuvu.

„Iron Maiden“ - „Death Or Glory“:

Pasaulinėse gastrolėse „Iron Maiden“ pristato naujausią dvigubą studijinį albumą „The Book Of Soul“. Pernai rugsėjo mėn. išleistas naujausias grupės darbas yra jau šešioliktas studijinis albumas. Vos išleistas įrašas debiutavo pirmoje „topų“ vietoje net 24 šalyse: Argentinoje, Austrijoje, Belgijoje, Brazilijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Vengrijoje, Izraelyje, Italijoje, Japonijoje, Meksikoje, Olandijoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Serbijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje.

Be to, jis buvo populiariausias dar devyniolikoje šalių, kuriose nebeskelbiami muzikos pardavimų sąrašai, vertinami tik skaitmeniniai įrašai: Bolivijoje, Bulgarijoje, Čilėje, Kolumbijoje, Kosta Rikoje, Ekvadore, Salvadore, Gvatemaloje, Indijoje, Lietuvoje, Liuksemburge, Nepale, Nikaragvoje, Panamoje, Papua Naujojoje Gvinėjoje, Paragvajuje, Peru, Rumunijoje, Slovakijoje. Albumas taip pat užėmė antrąsias „topų“ vietas Australijoje, Kanadoje, Danijoje, Prancūzijoje, Airijoje ir Naujojoje Zelandijoje, trečią vietą Turkijoje ir ketvirtąsias vietas JAV ir Pietų Afrikoje.

„Iron Maiden“ atvyko stipriausios sudėties. Scenoje lietuviai išvys grupės įkūrėją bosistą Steve Harris, dainininką Bruce Dickinson, gitaristus Dave Murray, Adrian Smith ir Janick Gers, būgnininką Nicko McBrain.

„Iron Maiden“ koncertą Kaune rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis sero Elton John, retro muzikos žvaigždžių „Palast Orchester“, lyriškojo britų dainiaus Passenger koncertus, Kaune – roko žvaigždžių „Nickelback“, elektroninės muzikos legendos Jean-Michel Jarre koncertus, populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“, Obuolių saloje – šokių muzikos festivalį „Radistai Village 2016“, Trakų pilyje – elektroninės muzikos naktį „Radistai Castle“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)