Per 2 valandas – o tiek truks „The Best“ koncertas, publika išgirs visus svarbiausius Sergejaus Lazarevo hitus anglų ir rusų kalbomis, pelniusius dainininkui pripažinimą.

Sergejaus muzikinė karjera prasidėjo dar vaikystėje, kuomet jis dainavo vaikų grupėje „Neposedi“ kartu su vėliau susikūrusios grupės „t.A.T.u.“ merginomis ir Vladu Topalovu. Su Vladu būdamas septyniolikos Sergejus susijungė į grupę „Smash!!“, gyvavusią iki 2006 m.

Per tuos metus vaikinai išleido du albumus („Freeway“ ir „2nite“), laimėjo Jūrmaloje vykstantį dainų konkursą „Novaja volna“, „Muz TV“ įsteigtą prizą už metų proveržį ir kt., MTV Rusijos muzikos apdovanojimuose grupė buvo paskelbta geriausiu pop projektu. Visgi iškart po antrojo albumo išleidimo vaikinai pasuko skirtingais keliais – abu nusprendė siekti solo karjerų.

Pirmasis sėkmingas Sergejaus Lazarevo solo albumas „Don‘t Be Fake“ buvo išleistas anglų kalba, prie jo dirbo visas būrys užsienio kūrėjų.

Europos prodiuserių ir autorių paslaugų Sergejus neatsisakė ir vėliau – visuose jo albumuose dominuoja angliškos dainos bei savalaikės aranžuotės. 2007 m. buvo išleistas albumas „TV Show“, 2010-aisiais – „Electric Touch“, prie kurio kūrimo prisidėjo keturių šalių – Didžiosios Britanijos, JAV, Švedijos ir Rusijos – prodiuseriai ir autoriai. Tais pačiais metais Sergejus pasirašė sutartį su įrašų kompaniją „Sony Music Entertainment“, po šios kompanijos sparnu 2012 m. pasirodė ir ketvirtasis atlikėjo albumas „Lazarev“.

Sergejaus pastangos buvo įvertintos ir šių metų Eurovizijos konkurse: su daina „You Are The Only One“ Sergejus užėmė trečiąją vietą, o konkurso žiūrovų balsavime buvo įvertintas geriausiai. Viename interviu Lazarevas yra pasakęs: „Aš noriu augti ir tobulėti, noriu būti tikru atlikėju, asmenybe, žmogumi. Noriu, kad žmonės manęs klausytųsi. Man viso pasaulio maža!”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (675)