„Dainuoti GMD buvo viena geriasių patirčių gyvenime. Labai džiaugiuosi, kad buvo galimybė stovėti vienoje scenoje su Sasha Song. Labai tikiuosi, kad žmonėms, kurie tuo metu buvo šalia ir matė koncertą, jis paliko gerų įspūdžių, buvo šiltas ir jaukus. GMD yra viena nuostabiausių švenčių, labai džiaugiuosi, kad ši šventė vyksta ir mano gimtajame mieste. Ji kasmet auga“, - kalbėjo Nerijus.

Atlikėjas pasakojo, kad nors jam scenoje teko pasirodyti jau ne pirmą kartą, tačiau, kaip ir prieš kiekvieną pasirodymą, taip ir prieš šį, jis jaudinosi. Kaip pasakojo pats Nerijus, užlipęs į sceną jis atsipalaidavo ir jautėsi darąs tai, kas patinka.

„Linksmiausia būna po pasirodymo, kai apima neapsakoma euforija ir sau galiu pasakyti: Valio, aš tai padariau!“, - kalbėjo dainininkas.

Nerijaus debiutinis kūrinys „Namo“

Paklaustas, kodėl į koncertą pasikvietė Nerijų, Sasha Song pasakojo, kad jam dažnai pasitaiko, kai parašo įvairūs žmonės, norintys prasimušti į pramogų pasaulį, prašydami pagalbos.

„Aš bandau padėti jiems patarimais. Juk kažkas anksčiau lygiai taip pat padėjo ir man. Jei matau žmoguje aistrą ir pagarbą muzikai, visada esu pasiruošęs padėti. Nerijus ir yra vienas būtent iš tų žmonių. Jis gerbia muziką ir yra pasiryžęs daug dirbti, Jis supranta, kad geram atlikėjui vien noro neužtenka. Taip ir prasidėjo mūsų pažintis, ir aš jį pakviečiau pasirodyti su manimi per savo koncertą Gatvės muzikos dienoje Kaune“, - pasakojo atlikėjas.

Sasha Song įsitikinęs, kad debiutantui, Nerijui, Gatvės muzikos diena buvo puiki galimybė įgyti patirties, išsibandyti savo jėgas.

Beje, koncerto metu buvo siekiama atkreipti dėmesį į „Mamų unijos“ fondo veiklą, renkamos lėšos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis. Atlikėjai žmones, susirinkusius į GMD, ragino aukoti.

Šeštadienį, gegužės 21-ąją, Kaunas paskendo net dvejose šventėse. Susipynusios šventės į miesto centrą suviliojo įvairios publikos, kurie čia ieško visiškai skirtingų pramogų.

Nuo pat ryto šurmuliuoja tradicinės Kauno Hanza dienos ir Gatvės muzikos diena. Beje, Hanza dienos prasidėjo jau vakar, tačiau šiandien jos pažers daugybę pramogų. Susirinkusieji galės stebėti tarptautinį riterių turnyrą, Kauno pilies šturmo instenizaciją, šventinį fejerverką, pasižvalgyti mugėse ir pasinerti į tikrą viduramžių dvasią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)