Tokį iššūkį seksualiosios merginos priėmė dalyvaudamos LNK projekte „Nauja legenda“, kur su scenos vilku R. Dambrausku apsikeitė atliekamais kūriniais.

„Gavusios šią dainą – nepasimetėme, žinoma, Romo nuvilti nenorėjome, tad nusprendėme dainą atlikti taip, kaip mokame geriausiai – „pinupiškai“ – juokaudama pasakojo „Pinup girls“ grupės narė S. Nainė.

Viktorija Sutkutė

Pats dainos autorius R. Dambrauskas išgirdęs naująją šlagerio versiją neslėpė susižavėjimo: „Esu maloniai nustebintas tuo, ką išgirdau“.

„Džiaugiamės, kad pavyko sužavėti ir patį R. Dambrauską, tikimės, kad ši daina patiks ir mūsų klausytojams“ – džiaugsmo dėl kūrinio neslėpė ir grupės merginos S. Nainė ir V. Sutkutė.

Meilės daina, apipinta asmenine dainininko istorija, įgijo visai kitą prasmę, o rezultatas nustebino net visko mačiusius projekte dalyvavusius profesionalus.

Simona Nainė

„Pinup girls“ merginos kūrinį „Angelas“ atliko grupei būdingu stiliumi, tad atlikėjos neslėpė idėjos, kad būtent šis kūrinys galės tapti jų repertuaro dalimi.

„Daina stilistiškai atitinka mūsų repertuarą, tad jei sulauksime gerbėjų palaikymo – įtrauksime į savo programą“ – planus atskleidė grupės narė V. Sutkutė.

Dainą išgirsti ir įvertinti galite: