Animaciniame klipe žiūrovas patenka į senovinio laikrodžio su gegute vidų, tačiau ten gyvenimas pasirodo visiškai kitoks, nei būtų galima tikėtis. Duetas „Roe Deers“ – tai muzikos kūrėjas ir St. Stereo pseudonimu žinomas Liudas Lazauskas bei vizualizacijų meistras Oskaras Gudas, o šį klipą jie kūrė kartu su vizualiųjų menų studija „Miracles“.

„Mūsų „Kukushka“ – tikrai toli nuo tradicinio animacijos supratimo“, – kalba O. Gudas. „Pačiame klipe gausu simbolių, kuriuos paliekame atrasti jį žiūrintiems. Nors „Kukushka“ turi savitą sarkastišką žvilgsnį į gyvenimą, į mūsų rutinos absurdiškumą, mes tikrai neatimame iš žiūrovų galimybės interpretuoti“, – asakojo vienas iš klipo sumanytojų.

Žiūrint klipą nustebina ir netikėtas jo siužetas. Autoriai teigia, kad tai – dar viena jų siunčiame žinutė. „Negalime leisti, kad rutina mus nužudytų. Tai atsispindi visoje mūsų kūryboje: ji nėra paremta tamsa ar monotonija, atvirkščiai – mums patinka netikėtumai, įvairūs nukrypimai, spalvos, ryškumas, nestandartiniai sprendimai“, – kalbėjo L. Lazauskas.

Išleidę debiutinę plokštelę, „Roe Deers“ artimiausiais mėnesiais laukia pasirodant dar dviejų. Toliau bus kuriami ir video klipai, kurių dalis bus filmuojama, dalis – animuojama.

Oficialią „Kukushka“ klipo versiją galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)