Balandį sausakimšame klube „Exit Vilnius“ didžėjų muzikos gerbėjai naujausius „Radistai DJs“ kūrinius sutiko itin karštai. Jau gegužės 19-ąją „On Road“ kompaktiniai diskai pasieks visas LietuvosStatoil“ degalines, o vos nusileidę Vilniaus oro uoste Jonas ir Rolandas skubės susitikti su elektroninės šokių muzikos mylėtojais. Kur?

Rolandas Mackevičius, Mantas Katleris, Jonas Nainys

Į šį klausimą atsakys patys gerbėjai – jie kviečiami jau dabar eiti į „Radistai DJs“ Facebook’o paskyrą ir ten atiduoti balsą už miestą, kuris, jų manymu, labiausiai vertas sulaukti vyrukų vizito ir autografų ant „On Road“ kompaktinių diskų jūros. Į daugiausiai balsų surinkusį miestą „Radistai DJs“ pajudės gegužės 21-ąją ryte, prieš tai savo Facebook’e paskelbę apie kelionės tikslą.

Jonas Nainys

„Nekantraujam pasimatyti su aktyviausiais mūsų draugais, nesvarbu kur jie bebūtų Londone ar Kaune“, – juokauja Jonas ir Rolandas, neabejojantys, kad bus išvargę po kelionės iš JAV.

"Radistų" viešnagė JAV
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)