John Newman – „Love Me Again“:

„Džiaugiamės, kad į kvietimą koncertuoti su J.Newmanu atsiliepė gausus muzikantų būrys. Šiandien jau galime paskelbti, kad J.Newmanas ir jo atstovai patvirtino, kas gros britų žvaigždės koncerte. Sveikiname ba., „Beissoul & Einius“, „Daddy Was A Milkman“ ir Ericą Jennings“, – sakė koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Vienas ryškiausių šiandieninės Lietuvos indie scenos veikėjų Benas Aleksandravičius, scenoje prisistatantis trumpiniu „ba.“, jau spėjo pelnyti ne tik kritikų, bet ir melomanų simpatijas. Pernai surengė koncertines gastroles Lietuvoje, išleido albumą bei buvo pakviestas surengti du pasirodymus tarptautiniame renginyje „Tallin Music Week“. Čia „ba.“ pelnė specialų „Audience Award“ prizą. Pernai atlikėjas taip pat grojo pagrindiniuose muzikos festivaliuose „Loftas Fest“, „Galapagai“, „Granatos Live“, „Karklė“; taip pat pradėjo Andriaus Mamontovo koncertinio turo „Degančios akys“ koncertus. Save vadinantis naujosios kartos indie rock ir elektroninės muzikos atstovu, „ba.“ Šiemet išleido naują mini-albumą „SAULĖS UŽTEMIMAS“, kurio geriausius kūrinius atliks ir Johno Newmano koncerte Kalnų parke.

„ba.“ – „Tai ne žmogus“ :

Išskirtinį pasirodymą savo gerbėjams surengs ir 2015 m. „M.A.M.A.“ apdovanojimuose geriausio elektroninės muzikos dueto prizą laimėjęs duetas „Beissoul & Einius“. Artimiausiais Artūro Žabo-Beissoul ir Einiaus Jaručio planais ypač domisi užsienio leidiniai – duetas neseniai dalijo interviu „Vogue“, „Harper`s Bazaar“, „Marie Claire“, „Playboy“, „Style Insider“, „Cosmopolitan’’, „Pink“ žurnalams. Negana to, dainininkas Artūras Žabas-Beissoul buvo pakviestas į tarptautinę „Vogue“ komandą garbės bendraautoriaus teisėmis. Itin didelį dėmesį stiliui skiriantys muzikantai „Vyrų mados savaitėje“ pelnė „Geriausio metų sceninio įvaizdžio titulą“. Visai neseniai dueto fotosesiją spausdino mados pasaulyje gerai žinomas žurnalas „DesignScene“. Duetas žada rudenį išleisti naują studijinį albumą, kurį pristato visiškai naujas singlas „Bunny“.

„Beissoul & Einius“ – „Bunny“:

Johno Newmano koncertas bus viena iš nedaugelio galimybių šiemet išgirsti ir pamatyti „Daddy Was A Milkman“. Pernai lietuviškos muzikos padangę kaip meteoras perskrodęs „Daddy Was A Milkman“ prisistatantis Ignas Pociūnas žada nustebinti naujomis dainomis. Žaibiškai išpopuliarėjęs atlikėjas visiškai neseniai pristatė naują dainą „Read My Mind“, kuri turi visas galimybes tapti geriausiu 2016-ųjų vasaros garso takeliu. Tai jau penktoji daina iš labai laukiamo debiutinio albumo, kuris gerbėjams bus pristatytas liepos mėnesio pabaigoje Vilniuje specialiai ta proga rengiamame koncerte. Scenos naujokas I.Pociūnas septynerius metus yra gyvenęs Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur jam teko išmėginti nemažai darbų: staliaus, pardavėjo ir net pienininko. Nesunku nuspėti, kad būtent pieno išvežiojimas nulėmė projekto „Daddy Was A Milkman“ pavadinimą. Didžiosios sėkmės atlikėjas sulaukė jau su antruoju singlu „Breathe In“, kurį radijo stoties „M-1“ klausytojai išrinko „Geriausia 2015 m. lietuviška daina“. „Daddy Was A Milkman“ tapo vienu iš nedaugelio atlikėjų, kuris pripažinimo sulaukė ne tik mūsų šalyje, bet ir užsienyje: visus atlikėjo singlus transliavo didžiosios Latvijos radijo stotys.

„Daddy Was A Milkman“ – „Read My Mind“:

Birželio 19 d. Kalnų parko scenoje taip pat išvysime ir grupės „Skamp“ dainininkę Ericą Jennings. Naują pradžią karjeroje išgyvenanti dainininkė šiemet oficialiai pradėjo solo karjerą. E.Jennings taip pat puikiai pasirodė dainų atrankoje į „Euroviziją“, kur jos daina „Leading Me Home“ sulaukė didelio palaikymo. Šiuo metu kiekvieną dieną įrašų studijoje praleidžianti E.Jennings ne tik kuria ir įrašinėja naujas dainas, bet ir intensyviai ruošiasi būsimiems koncertams. Pirmieji dainininkės solo pasirodymai, į kuriuos buvo išpirkti visi bilietai, vyko Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje ir Klaipėdos dramos teatre. Atvirumas ir nuoširdi kūryba - tokį kelią Erica pasirinko po daugybės ilgų ieškojimų. Dar pernai Erica pradėjo įrašinėti pirmąsias dainas būsimam soliniam albumui, kuris turėtų būti išeistas šių metų vasarą.

Erica Jennings „Leading Me Home“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)