Iš viso vasariškais EDM ritmais alsuojančiame albume „On Road“– 12 kūrinių, atitinkančių pasaulines šokių muzikos skambesio bei kokybės tendencijas. Itin daug draugų tarp muzikantų turintys „Radistai“ į įrašų studiją pasikvietė tokius vokalistus, kaip „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis, „Eurovizijoje“ šiemet Lietuvai atstovausiantis Donny Montell, legendinio „RyRalio DJs“ hito „Sultry Blue“ balsas iš San Francisko Nica Brooke, neįtikėtinai staigiai išpopuliarėjęs Daddy Was A Milkman ir kiti.

Gyvai vakarėlyje „On Road“ kūrinius atliko Justinas Jarutis, Beatričė ir Vaidas Baumila. Beje, su Vaidu įrašytas ir specialus „Bonus track“, neįtrauktas į albumą – jo premjera numatyta birželį.

Norintiems išmokti albumą mintinai dar teks šiek tiek palūkėti – nuo gegužės vidurio „On Road“ gerbėjų lauks „Statoil“ degalinėse visoje Lietuvoje.

Tropinės akimirkos iš vasaros paankstinimui skirto „Radistai DJs“ renginio „Exit Vilnius“, kuriame susirinko krūva geriausių jų draugų bei kolegų – jau specialioje fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)