„Tai bus pergalingas koncertas. „Antis“ Trakuose pasirodys su dar dviem ypatingais svečiais – iš viso bus trys geležiniai vilkai. Staugsmas bus toks galingas, kad bus girdimas ne tik Trakų, bet ir Gedimino pilyje Vilniuje. Tai būtina pamatyti, ne tik išgirsti“, – tvirtino „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas.

Koncerto metu „Antis“, sustiprinta pučiamųjų sudėtimi, atliks savo didžiausius hitus ir klausytojus nustebins netikėtais duetais bei atnaujinta programa, į kurią įtraukė ir kelis visą amžinybę negrotus kūrinius.

Šiuo renginiu grupė siekia atkreipti visuomenės dėmesį į Aukštutinės pilies Vilniuje atstatymo idėją, todėl koncerto pelną skirs Aukštutinės pilies ir kalno tyrimo ir atstatymo darbams.

„Matome šiuolaikinę problemą su vienu svarbiausių Lietuvos simbolių, kurio padėtis yra skaudi. Todėl šiuo renginiu pirmiausia norime kuo daugiau dėmesio atkreipti į pilį ir kalną. Žinoma, visų pirma kalbame apie kalno stabilizavimą ir šlaitų sutvirtinimą. Ieškome profesionalaus sprendimo, kad būtų padaryti ne kosmetiniai darbai, o visiems laikams išspręsta ši problema. Atliekant darbus taip pat turėtų būti vykdomi ir archeologiniai tyrimai“, – pabrėžė Algirdas Kaušpėdas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)