Skelbiama, kad AC/DC buvo priversti perkelti savo gastrolių „Rock or Bust World Tour“ koncertus dar kovą. Taip nutiko medikams grupės lyderiui griežtai nurodžius nutraukti gastroles, nes priešingu atveju „jis apkursiąs“.

B. Johnsonas AC/DC lyderio pozicijas užima nuo 1980 metais įvykusios pirmojo pagrindinio dainininko Bono Scotto mirties.

„Kad ir kaip norėjome, kad gastrolės pasibaigtų taip pat sklandžiai kaip ir prasidėjo, puikiai suprantame, gerbiame ir palaikome Briano sprendimą nekoncertuoti kartu ir saugoti savo sveikatą“, – teigiama grupės pranešime spaudai, išplatintame internete.

„Nusprendėme nenuvilti savo gerbėjų ir toliau vykdyti gastrolių įsipareigojimus. Mums labai pasisekė, kad pagalbos ranką mums ištiesė Axlas Rose‘as“, – pažymima pranešime.

Pranešimas taip pat skelbia, kad grupės „Guns N' Roses“ lyderis kartu su AC/DC gastroliuos ir Europoje. Koncertinis turas Europoje prasidės liepos 7 dieną Lisabonoje. Jau netrukus bus paskelbtos ir 10 koncertų Amerikoje datos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)