Pastaruoju metu jaunąjį kūrėją Echoes labiausiai populiarina pasirodymai kartu su Donatu Montvydu koncertiniame ture per Lietuvą „Tai mūsų laikas“, kur abu atlikėjai atlieka keletą bendrų dainų. Ne mažiau muzikantą reprezentuoja ir oficialiai pristatytas Donato Montvydo albumas „#BLCK“, prie kurio gimimo dainų kūrėjas Gytis Valickas – Echoes prisidėjo net 13-os dainų prodiusavimu.

„Nepaprastai džiaugiuosi, jog esu vertinamas ir geriausi šalies atlikėjai nori kurti kartu su manimi. Dirbti su tokiais muzikantais kaip Donatas ar Giedrė (Donatas Montvydas ir Giedrė Kilčiauskienė – aut. pastaba) – privilegija,“ – pasakoja Gytis.

Prodiuserį bei muzikantą Gytį Valicką – Echoes populiariausi Lietuvos atlikėjai pamėgo dėl itin originalių muzikinių sprendimų, garso kokybės ir besąlygiško atsidavimo darbui.

„Labai įdomu dirbti su ilgą kelią nuėjusiais atlikėjais, džiaugiuosi, kad jie pasitiki manimi, yra pasiruošę eksperimentuoti ir keistis. Šiomis dienomis kaip tik baiginėjame dainą su Rosita Čivilyte. Vau, kokių gerų nesąmonių pridarėm – ne tik klausytojai, bet ir pati Rosita savęs taip skambančios neįsivaizdavo!“ – juokauja kūrėjas, kuriam jau klijuojama vieno geidžiamiausių šalies prodiuserių etiketė.

Nors atlikėjas Echoes ir toliau intensyviai kuria žinomiems šalies atlikėjams, jis tęsia ir sėkmingai prasidėjusią savo paties solinę veiklą. Visai neseniai pristatęs pirmąjį singlą „Resolutions“, kuris šiuo metu transliuojamas JAV, vaikinas šiuo metu daug jėgų atiduoda savo debiutinio EP kūrybos procesui.

Kelios Gyčio Valicko kurtos ir prodiusuotos dainos radijo stočių topų lentelėse vienu metu, kiekvieną diena gausėjantis kartu dirbti norinčių atlikėjų sąrašas, stabili kokybė bei originalumas – panašu, jog Echoes vardas po truputį tampa prekiniu ženklu, kuriuo savo muziką žymėti nori vis daugiau Lietuvos muzikos kūrėjų bei atlikėjų.

Echoes – „Resolutions“:

Donny Montell feat. Echoes – #BLCK:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)