Žinomas prodiuseris ir atlikėjas žodį tesėjo, ir jau šį sekmadienį mažojo „Žvaigždžių duetų“ finalo žiūrovai LNK eteryje išgirs Laisvai parašytos dainos „Vien tau“ premjerą. Stano atskleidė, kad bendradarbiavimas su Laisva jam nėra naujiena.

„Mes su Laisva esam jau seni draugai. Prieš kurį laiką jos darbas buvo tiesiai prieš mano studijos duris, todėl labai dažnai ji pas mane užeidavo pagerti arbatos, pašnekėti apie gyvenimą, ir padėdavo man įrašinėjant naujas dainas, t.y., įdainuodavo pritariančiuosius vokalus atlikėjoms, kurios pačios to nesugebėdavo“, - šyptelėjęs pasakojo Stano.

Prodiuseris neslepia, kad Laisvai sukurta daina „Vien tau“ – tai pirmas jos žingsnis grįžtant į sceną ir pradedant solinę karjerą.

„Labai džiaugiuosi, kad likimas vėl suvedė su Laisva, ir kad atsirado galimybė jai įrašyti dainą. Be to, mes nusprendėme neapsiriboti tik „Žvaigždžių duetais“. Su Laisva bendradarbiausime ir toliau, pats toliau kursiu jai dainas ir rūpinsiuosi jos koncertine veikla. Pradėti savo
solinę karjerą yra sena Laisvos svajonė, o dabar tam yra tikrai pats palankiausias metas“, - kalbėjo Stano.

Kokią Laisvą scenoje ateityje mato pats Stano? „Laisva ilgą laiką, o gal ir visą gyvenimą, derinasi prie kažko kito – tai prie realybės šou taisyklių, tai prie Radžio, tai prie savo vedamos laidos ir jos formato... Tačiau ji yra labai ryški ir graži asmenybė, ir jai tikrai nereikia prie nieko derintis, reikia tiesiog atskleisti jos visą vidinį grožį, moteriškumą“, - kalbėjo prodiuseris.

Neseniai spaudoje nuskambėjo kitos „Žvaigždžių duetų“ komisijos narės – Rūtos Ščiogolevaitės – mintis apie tai, kad Radžis neva daro Laisvai blogą įtaką.

„Radžis daro Laisvai tiek pat įtakos, kiek ir Drukteinis Ščiogolevaitei, sėdėdamas šalia prie komisijos stalo“, – numojo ranka į tokias kalbas Stano. Dainos ištraukos galite pasiklausyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)