„Kai kada, dėl linksmumo, mes ketiname apkeisti grupes. „AC/DC“ gros „Guns N’ Roses“ dainas, o „Guns N’ Roses“ gros „AC/DC“ dainas. Žinoma, aš būsiu ant scenos abiejose grupėse, tad gerbėjai nepraleis progos pamatyti geriausią visų laikų dainininką, muzikantą ir aiškiaregį!“ – išskirtiniame interviu sakė Axlas. Tiesa, gerbėjų manymu, žinomas atlikėjas tiesiog pajuokavo.

A. Rose'as pripažino, kad turėjo atsisakyti savo brangiai atsieinančio įpročio valgyti keptą viščiuką, kad naujajam „Guns N' Roses“ turui susigrąžintų kūno formas, ypač dabar, kai per vieną vakarą teks atlikti du pasirodymus.

Muzikos industrijos ekspertai sutinka, kad „Guns N’ Roses“ ir „AC/DC“ šiais metais iš bilietų pardavimų gali susižerti daugiau nei milijardą dolerių. Pats A. Rose'as turui ruošėsi labiau nei bet kada anksčiau ir, atrodo, yra puikios formos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)