Pats Donatas koncerto laukia su šypsena ir tikina, kad jaudinasi tik tiek, kiek reikia: „Jaučiuosi gerai, viskas puikiai, džiaugiuosi, kad jau prieš tai turėjome koncertų, viskas bus gerai“. Netrukus Žalgirio arenoje prasidės generalinė koncerto repeticija.

Šįvakar scenoje susirinkusieji pamatys įspūdingą reginį, kurį kūrė trisdešimties žmonių komanda. Be Donato ir jo grupės, scenoje šou kurs dešimt šokėjų. Tiek daug jų šio Donato turo metu scenoje nešoko. Iki šiol Donatas pasirodydavo su šešių šokėjų komanda: Zuzana, Edita, Kristina, Albertu, Žilvinu ir Nagliu.

Seksualias šokėjų aprangas kūrė Olga Filatova-Kontrimienė. Kaip sako patys šokėjai, jie koncertui pasiruošė 4,5 kostiumo. Kai kurias kostiumų dalis galima nuimti ar pridėti, tad vieną kostiumą jie vadina tiesiog puse jo.

Šie šokėjai nėra grupė. Jie tiesiog dalyvavo atrankoje ir buvo suburti Donato Montvydo koncertui. Kartu su Donatu ši šokėjų komanda dirba ne pirmus metus.

Edita, Žilvinas, Zuzana, Donatas Montvydas

Beje, vienos dainos metu, merginos pasirodymą pradės su seksualiais, vos kūną dengiančiais drabužėliais ir aukštakulniais, o baigs – su sportiniais bateliais. Merginos turės vos kelias sekundes pakeisti avalynę ir pakeisti kelias drabužių detales. Kostiumus pasirodymo metu keis ir Donatas, tačiau jis tam taip pat turės vos kelias sekundes, tad žiūrovai nepastebės, kada ir kaip pasikeitė jo apranga.

Donatas su komanda generalinę repeticiją pradės tradiciniu šio turo ritualu – bananų valgymu. Turo kuratorius Henrikas prieš kiekvieną repeticiją visiems šokėjams, muzikantams, garsistams ir pačiam Donatui išdalija po bananą. Komanda juokiasi, kad tai tapo neatsiejama turo dalimi.

Negana to, savotišką atmosferą Donatas Žalgirio arenoje kurs ir smilkalų smilkymu. Degantis smilkalas įnešė savotiško žavesio repetuojant ir Mažeikiuose.

Likus vos kelioms valandoms iki grandiozinio koncerto, kurį stebės daugiau kaip penki tūkstančiai D. Montvydo gerbėjų, Žalgirio arenoje – žavi sumaištis. Scena vis dar tobulinama, atlikėjai tikrina garsą, šokėjai gludina paskutinius šokio elementus, o Donato Montvydo vadybininkas Martynas Tyla stebi visus darbus po areną važinėdamas paspirtuku.

Martynas Tyla

Žalgirio arenoje susirinkusi ir visa LRT komanda, atskinga už „eurovizinius“ reikalus. Koncertas Kaune bus išskirtinis – televizijos žiūrovai jį pamatys šventinį pirmadienio vakarą per LRT. Pirmadienio vakarą televizijos žiūrovai bus raginami prisidėti prie „eurovizinės“ D. Montvydo sėkmės pinigine išraiška.

Scenoje be D. Montvydo šįvakar pasirodys ir pernai metų „eurovizininkai“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, taip pat ir Edgaras Montvidas ir Rosita Čivilytė. Koncerto metu scenoje pasirodys ir „eurovizinių“ atrankų vedėjai Gerūta Griniūtė bei Andrius Rožickas.

22 dainos – tiek Donatas jų atliks šįvakar. Su DELFI prieš pat generalinę repeticiją kalbėjęs atlikėjas patikino, kad norintys pamatyti jo koncertą, dar gali spėti įsigyti paskutinius biletus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)