Tuo metu kita grupės narė Gabija Sruogiūtė taip pat siekia profesinių aukštumų – ji Klaipėdos universitete tęsia pedagoginės psichologijos magistro studijas.

Rima Petrauskytė-Malašičevė, kaip pati juokiasi, šiuo metu studijuoja motinystės universitete ir siekia aukštumų būdama mama.

Grupė „Man-go“ prieš porą savaičių gerbėjams pristačiusi naujausią savo singlą „Paviršius širdies“, šiandien džiaugiasi daugiau nei puse milijono peržiūrų kanale „Youtube“.

Vos prieš dvi savaites gerbėjus pasiekusi daina „Paviršius širdies“ šiandien kanale „Youtube“ jau yra surinkusi daugiau nei pusę milijono peržiūrų. Žvelgiant į šias tendencijas, kūrinys greičiau nei per mėnesį taps „milijoniniu“.

„Man-go“ narės ne tik išleido populiarumo laurus susišlavusią dainą, bet ir papildė savo koncertinę programą akustiniais kuriniais, kuriuos atliekant merginoms akompanuoja pianistas Vytautas Bikus.

Merginos nesibaimina naujų ir iki šiol nepatirtų iššūkių. Šiuo metu „Man-go“ kartu su grupe „Rebelheart“ gerbėjams ruošia ir dar vieną staigmeną. Viename projekte dvi skirtingos grupės atliks legendinę maestro Stasio Povilaičio dainą „Švieski man vėl“.

Dar vienas netikėtas iššūkis – „Man-go“ neseniai buvo pakviesta atlikti Lietuvos himną dviejų krepšinio komandų – Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ – rungtynių pradžioje. Grupės narės nedvejodamos sutiko, nes mėgsta išbandyti kažką naujo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)