Praėjusį sausį Shakka viešėjo Vilniuje, koncertas buvo anšlaginis. O paskutinį liepos savaitgalį gerbėjai ji galės išvysti festivalyje „Galapagai“.

Shakka pirmą kartą išsprogdino sceną 2011 metais su „The Shakka Crown Affair“. Įkvėptas sėkmės, netrukus sukūrė kelias Youtube serijas vadinamųjų shakkapell’ų, – beatbox’o kūrinių.

2013-aisiais Shakka pasirodė Glastonburio festivalyje, į kurį patekti – didžiulė sėkmė. Shakka taip pat išsiruošė į pasaulinį turą su anglų elektroninės muzikos prodiuserių legendiniu duetu „Basement Jaxx“.

2015-aisiais Shakka tapo gerai pažįstamu Lietuvos publikai, į gyvenimą paleisdamas Ten Walls hito neoficialų remiksą „Walking With Elephants Feat. Frisco“, kuris perkopė 500 tūkstančių perklausų „Soundcloud“ platformoje.

Kovą Shakka surinko pilnutėlę areną Londone, o vėliau sukirto rankomis su „Sony“. Tęsinio nereikėjo ilgai laukti, – netrukus pasirodė jo singlas „Say Nada“, sulaukęs stipraus radijo palaikymo, o po to ir albumas „The Lost Boys“.

Praėjusį rudenį Shakka pelnė MOBO apdovanojimą R’n’B ir soul kategorijoje. Iškilmėse Shakka taip pat surengė pasirodymą, kuris buvo ištransliuotas į daugelį šalių.

Pastaraisiais metais Shakka bendradarbiavo su Sigma, Lethal B, Frisco ir Idris Elb, o šiemet pradės savo didžiuosius žygius į JAV, pakeliui dar užsukdamas į Zarasus ir sugrodamas savo programą festivalyje „Galapagai 2016“.

Festivalis „Galapagai 2016“ vyks Zaraso ežero saloje liepos 29-30 dienomis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)