Daugelis žiūrovų – vyresnio amžiaus, nes „Boney M“ ir „Smokie“ hitai yra jų jaunystės muzika. Žmonių neatbaidė ir bilietų kaina, kuri siekė nuo 25 iki 60 eurų.

Publika taip šiltai sutiko legendinius atlikėjus, kad jie scenoje atidavė viską, ką galėjo.

„Labas vakaras“, – laužyta lietuvių kalba su žiūrovais pasisveikino „Boney M“. „Hello, Klaipėda“, – dar pridėjo ir iškart sceną pavertė disko šokių aikštele.

Blizgantys rūbai, mintinai žinomi hitai koncertą padarė išskirtiniu – legendoms nereikėjo jokios brangiai kainuojančios scenografijos, apšvietimo, kitų šou elementų.

Šiemet mininti savo kūrybinės veiklos keturiasdešimtmetį, „Boney M“ išties iki šiol neprarado savo gerbėjų meilės ir populiarumo. Klaipėdos arenoje surinkusi publika beveik nenustojo plojusi, lingavo, emocingai atsiliepdavo į atlikėjų prašymus pakelti rankas, o galiausiai atsistojo šokti.

„Ar jaučiatės puikiai?“ – pasiteiravo „Boney M“ nariai. Klaipėdos arenoje surinkę žiūrovai išties mėgavosi klausydamiesi hitų „Sunny“, „Rasputin“, „Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday“, „Daddy Cool“, „Rivers of Babylon“ ir kitų populiariausių grupės kūrinių.

Publika džiaugėsi unikalia galimybe viename koncerte išgirsti visą puokštę gerai žinomų super hitų, nes tokia proga pasitaiko ne taip ir dažnai.

Chriso Normano išskirtinis balsas, nuo jo sklindanti energetika, gyvai grojanti grupė taip pat užbūrė Klaipėdos publiką. Su „Smokie“, kaip ir su „Boney M“, dainomis užaugo kelios kartos, todėl nenuostabu, jog uostamiesčio arenoje tvyrojo ir džiaugsminga, ir nostalgiška atmosfera.

Pats šiemet 66-ąjį gimtadienį švęsiantis Ch. Normanas scenoje tryško energija, nors iš rankų nepaleido gitaros. „Bravo“, – šaukė publika. „Ačiū“, – lietuviškai ištarė Ch. Normanas.

Skambant „Smokie“ hitams „Living Next Door to Alice“, „Needless and Pins“, „Mexican Girl“, „Oh Carol“, „I‘ll Meet You at Midnight“, „Don't Play Your Rock 'N Roll to Me“, publika jau audringai šoko.
Tai tik dar kartą tapo įrodymu, jog legendinės „Smokie“ dainos, prieš keliasdešimt metų sukurta muzika ir dabar yra geidžiama beveik kiekvienoje diskotekoje.

Jungtiniai „Boney M“ ir Chriso Normano koncertai dar vyks kovo 9 d. – „Šiaulių“ arenoje ir kovo 10 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)