Nuo 2015-ųjų birželio pradžios M. Linkytės singlą „YouTube“ kanale internautai peržiūrėjo daugiau kaip 10 milijonų kartų. Daugiau peržiūrų yra surinkęs tik „Ten Walls“ su daina „Walking with Elephants“. Tiesa, daugiau kaip 19 milijonų peržiūrų ši daina surinko nuo 2014-ųjų balandžio – per beveik dvejus metus. Monikos daina 10 ml. peržiūrų viršijo net nepraėjus metams.

Šia sėkme feisbuke pasidžiaugė ne tik pati Monika, bet ir šios dainos autorė Justė Arlauskaitė-Jazzu: „Tai bene pirmoji lietuviška daina, perkopusi 10 000 000 peržiūrų „YouTube“ kanale! Ir tą dainą sukūriau aš! Matyti tokius skaičius – didžiausias įvertinimas. Tad sveikinu save su praėjusia rašytojų diena! Ir visus, kuriančius ir rašančius, su!“

Pati Jazzu taip pat šįmet gali džiaugtis jau ne vienu apdovanojimu. M.A.M.A. apdovanojimuose ji su kolega Leonu Somovu buvo įvertinta kaip geriausia grupė, be to – jiems taip pat įteiktas ir Auksinis diskas už albumą „Istorijos“.

DELFI kalbinta Jazzu tąkart kalbėjo, kad džiaugiasi Monikos sėkme, tačiau prisiimti garbės neketina. Jazzu – iki šiol sėkmingiausio Monikos Linkytės albumo autorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)