Pirmosios knygų mugės dienos popietę savo pasirodymą surengė ba., kuris pristatė naująją savo programą „Saulės užtemimas“. Beje, vidury pasirodymo scenoje pasirodė Andrius Mamontovas ir įteikė solistui Benui Aleksandravičiui BRAVO statulėlę. Vieną iš daugybės tokių statulėlių Andrius yra įteikęs ir Džordanai Butkutei.

Po ba. scenoje kamerinį „eurovizinės“ dainos „Leading me home“ variantą atliko Erica Jennings. Vėliau Muzikos salės erdvę užpildė Monikos Liu muzikos garsai. Atlikėja savo muziką pristatė ne visiems pasiekiamy formatu. Monika Liu knygų mugėje pristatė debiutinę vinilinę plokštelę „I Am“.

Po jos ant scenos lipo ir „Saulės kliošas“, kurie pristatė albumą „Energy“.

Knygų mugė Vilniuje vyks iki pat sekamadienio vakaro. Per šias dienas muzikos salėje bus galima išgirsti Vidą Bareikį, „Antikvarinius Kašpirovskio dantis“, „Garbanotą Bosistą“, „Bix“, „Keymono“, auksiniu disku apdovanota Ievą Narkutę bei tokį pat diską šįmet pelniusius Andrių Mamontovą ir Moniką Linkytę, taip pat ir Aistę Smilgevičiūtę, Jurgą Šeduikytę ir šiuo metu dėl galimybės atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ kovojantį Donatą Montvydą.

Negana to, šioje salėje skambės ir eilės. Poeziją skaitys Algirdas Kaušpėdas ir Gintaras Patackas, Alfredas Kukaitis bei Sigutis Jačėnas.

Išskirtinės pirmosios knygų mugės dienos akimirkos iš muzikos salės – nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)