Platininio singlo apdovanojimas už dainą „Po dangum“ įteiktas Monikai Linkytei. Net tris Auksinius diskus pasidalijo Ieva Narkutė už albumą „Švelnesnis žvėris“, Leonas Somovas ir Jazzu už albumą „Istorijos“ bei Andrius Mamontovas už albumą „Degančios akys“.

Muzikos salėje atlikėjus sveikinęs R. Šimašius DELFI pasakojo, kad neišvengiamai daugiausia yra girdėjęs Andriaus Mamontovo muzikos. „Manau, iš šių atlikėjų, kuriuos apdovanojau, dabar dažniausiai klausau Jazzu ir A. Mamontovo, – šyptelėjo Vilniaus meras. – Bet taip, tikrai daugiausiai esu girdėjęs ir klausęs būtent A. Mamontovo.“

Meras nėra iš tų, kuriuos kiekviename žingsnyje sektų muzika. „Daugelis nustemba, kad automobilyje važiuoju tyloje arba klausau žinių, tačiau tikrai domiuosi muzika, vaikštau į koncertus, klausau jos namuose, – kalbėjo R. Šimašius ir nusijuokė. – Nors būna ir taip, kad kažką atrandu, o draugai sako, kad ši daina jau kokių keturių metų senumo. Norėtųsi iš karto atrasti, o ne po keturių metų.“

Auksiniu disku už albumą „Istorijos“ apdovanota Jazzu DELFI kalbėjo, kad gauti apdovanojimą visuomet malonu, bet to nesureikšmina. „Žinoma, kad koncertuose susirinkę žmonės yra didesnė padėka, tačiau kai įvertina ir įteikia apdovanojimą, yra labai džiugu“, – šypsojosi Justė Arlauskaitė.

Tai ne pirmas apdovanojimas, kurį mergina gauna už darbą kartu su bendražygiu Leonu Somovu. Ji patikino, kad apdovanojimų nesidalija, o tiesiog saugo juos kartų, jųdviejų studijoje.

Platininiu apdovanojimu šį rytą apdovanota ir atlikėja Monika Linkytė už singlą „Po dangum“. Ne paslaptis, kad šį singlą Monikai kūrė pati Jazzu. „Nesigriešiu į kažkieno apdovanojimus, tai jos darbas, jos singlas, nors, žinoma, malonu, kad jis įvertintas“, – kalbėjo Jazzu.

Kiek anksčiau vykusiuose M.A.M.A. Apdovanojimuose M. Linkytė susižėrė daugiausia apdovanojimų ir buvo pagerbta kaip atlikėja, buvo įvertintos jos dainos bei albumas. Jazzu su Leonu Somovu taip pat neliko be nieko, jie buvo apdovanoti kaip geriausia grupė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)