Čigoniška dvasia dvelkiančiame vaizdo klipe Žilvinas Tratas įkūnija jauną vaikiną, kuris siekia savo meilės. Čigonų tradicijomis paremtame vaizdo klipo scenarijuje vaikinas neištveria ir pagrobia savo mylimąją.

Vaizdo klipe netrūksta intymių ir ganėtinai erotiškų scenų, kuriose Žilvinas įsiamžino su žavia juodaplauke.

Aktoryste ir Lietuvoje, ir užsienyje užsiimantis Ž. Tratas netrukus taps tėvu. Tokią naujieną jis pats neseniai pranešė socialiniame tinkle, nors savo mylimąją iki šiol labai kruopščiai slepia.

DELFI primena, kad O. Gazmanovas Lietuvoje sukėlė nemenką diskusijų bangą kai koncerto metu „Siemens“ arenoje, kurioje susirinko apie 5 tūkst. žmonių, atliko sovietų sąjungą garbinančią dainą. Atlikėjas dainos „Pagaminta SSRS“ neįtraukė į pagrindinį repertuarą, tačiau nuolat netiesiogiai apie ją užsimindavo.

Publikai prašant pratęsti koncertą viena kita daina, O. Gazmanovas prašė pasakyti, kokios dainos norima ir galiausiai atliko kūrinį, kuris Baltijos šalims primena penkis dešimtmečius trukusią sovietų okupaciją. O. Gazmanovo daina skambėjo ir minint Rusijos Konstitucijos dvidešimtmetį.

Dainoje skamba žodžiai „Ukraina ir Krymas, Baltarusija, Moldova – tai mano šalis! Sachalinas, Kamčiatka, Uralo kalnai – tai mano šalis! Krasnodaro kraštas, Sibiras ir Pavolgys, Kazachstanas, Kaukazas, ir Pabaltijys... Aš gimiau Sovietų Sąjungoj, padarytas aš SSSR!".

Ši daina papiktino lietuvius ir latvius. Europos Sąjungos ambasadorius Maskvoje Vygaudas Ušackas sakė sunkiai suvokiantis, kaip tokie tekstai gali skambėti minint Konstitucijos dvidešimtmetį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)