Muzikos ženklo „Silence“ vadovas ir renginių serijos iniciatorius Vidis gerai pamena, kaip susipažino su prancūzų projekto „dOP“ nariais, kurių muzika rūpinasi leidykla „Circus Company“. Šis susitikimas sutapo su lietuvių didžėjaus debiutu Berlyno klube „Salon zur Wilden Renate“. Nuo to laiko kaskart viešėdamas Vokietijos sostinėje Vidis atnaujina pažintį, mat „dOP“ įrašų studija įsikūrusi beveik tuo pačiu adresu, kaip ir vienas įdomiausių miesto klubų.

Beje, „dOP“ yra sukūrę remiksą „Bon Iver“ kūrinio „Re:Stacks“ versijai, kurią įrašė Mario & Vidis bei vokalistas Barbarossa. Remiksas drauge su kitais „koveriais“ išleistas „Silence Music“ vinilinėje plokštelėje „Undercover“.

Mario & Vidis Feat. Barbarossa - Re: Stacks (dOP Remix):

„Vilniuje laukia gerų prisiminimų ir įdomių istorijų vakaras“, – žada „Silence“ įkūrėjas, prancūzus paraginęs atsivežti tokio dydžio įrašų krepšį, kad pakaktų tikrai ilgam bei giliam DJ setui. Tokį Vidis ruošia ir pats – penktadienį „Silence Night“ metu daugiau atlikėjų pasirodymų nenumatyta.

Jau galima planuoti ir ateinantį pasimatymą su „Silence“ – vasario 15-ąją, pirmadienį, klube „Opium“ Vidžio kvietimu pirmąkart pasirodys vienos svarbiausių house muzikos kompanijų „Innervisions“ atstovas, ilgametis Dixon ir „Âme“ bičiulis bei bendražygis Henrik Schwarz.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją