Po pirmos dainos Justė pasisveikino su susirinkusiais ir prisipažino, kad šiame koncerte jaudinasi labiausiai. Šįvakar ji pasirodo Vilniuje, gimtajame savo mieste. Į šį pasirodymą atvyko ir jos mama Auksė.

Po trumpo pasisveikinimo J. Arlauskaitė ištiesė savo delnus į publiką ir parodė, kaip iš tikrųjų dreba jos rankos: „Tai paskutinis turo koncertas. Namuose, mano mylimiausiame mieste“.

Dueto gerbėjai koncerte išgirs ir pačius pirmus kūrinius, ir visus „Leon Somov & Jazzu“ hitus, taip pat ir keletą dainų iš būsimojo albumo, kuris pasirodys pavasarį.

„Norime suburti kuo daugiau gražių žmonių vienoje vietoje ir kartu išgyventi įspūdingą šou. Kviečiame tapti istorijos dalimi, nes mūsų su Leonu istorijoje tai – didžiulis įvykis“, – sako Jazzu.

Koncerto metu Jazzu mielai bendravo su publika. Viso turo pasirodymai, kaip ir šis Vilniuje, buvo be išskirtinių šou elementų, tik pati Justė kelis kartus keitė sukneles.

Scenoje stovėjusios lempos suteikė jaukumo, o pati Justė stengėsi atiduoti visą save, kad koncertu liktų patenkinti visi klausytojai net be jokių šou ar šviesos elementų.

Nuoširdumu publiką papirkusi Jazzu iš pradžių dar leido publikai sėdėti savo vietose, tačiau vėliau ragino nesnausti ir kilti šokti kartu su ja.

Koncertas Vilniuje buvo paskutinis jos turo tvarkaraštyje. Šventiniu laikotarpiu vykusio turo metu ji aplankė visus didžiuosius miestus ir atliko populiariausias ir naujausias savo dainas. Koncerto Vilniuje metu atlikėja pristatė ir naujausią savo dainą "Nieko nesakyk", ją ji dovanojo kaip šventinę dovaną susirinkusiems.

Paskutiniame koncerte apsilankė artimiausi Justės draugai, mama Auksė, koncertą stebėjo ir Marius Gelažnikas bei atlikėja Simona Nainė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (494)