Komiksų knygeles Ingrida pamėgo dar mokykloje. Nors Lietuvoje jos niekada nebuvo tokios populiarios, kaip kitose šalyse, iš kelionių šių leidinių visada parveždavo tėvai arba draugai.

„Komiksai visada prikausto mano dėmesį. Man smagu juos skaityti. Akys raibsta nuo spalvų bei skirtingų personažų įvaizdžių. Trumpos, bet taiklios ir išraiškingos istorijos man visada pakelia nuotaiką, pralinksmina ir net pažadina vaizduotę,“ - sakė Ingrida Kazlauskaitė.

Mylimiausi Ingridos komiksų personažai - Moteris-katė, gražuolis Supermenas, Moteris-audra. Progai pasitaikius atlikėja bei šokėja Moterį-audrą įkūnijo dalyvaudama LRT projekte „Delfinai ir žvaigždės“.

„Sakoma, kad kaip sutiksi Naujuosius metus, tokie visi metai ir bus! Todėl sutinkant Naujuosius norime visiems palinkėti būti drąsesniems ir kūrybingesniems. Pavyzdžiui, mane ir merginas, kaip reikiant pasilinksminti ir tapti karštomis vakarėlio herojėmis, įkvėpė komiksų istorijos. Niekada nemaniau, kad gali būti taip smagu matuotis seksualius drabužėlius! Reikėjo matyti, kokios aistros virė ir kiek juoko buvo, kai mes su merginomis parduotuvėje „Intymi pagunda“ ieškojome tinkamų drabužėlių šiai fotosesijai! Atradome daug skirtingų ir tikrai spalvingų personažų! O kokios mes visos esame skirtingos! Kiekviena turime savo slaptų svajonių vizijų… Todėl ir tapome skirtingomis herojėmis - Moteris - medicinos seselė, Moteris -stiuardesė, Moteris-katė, Moteris-policininkė", - gundančiai šypsosi Ingrida Kazlauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)