Ne kartą koncertavę tik kelis šimtus talpinančiame Kauno arenos amfiteatre duetas pagaliau užlipo į didžiąją laikinosios sostinės sceną.

„Greitai bus dešimt metų, kai mes su Leonu kartu kuriame muziką. Gražus skaičius, kūrybinė dekada ir dar žiemos švenčių kontekste! Bus gera pakeliauti prisiminimais. Pabandysime per muziką papasakoti, ką per tuos dešimt metų nuo savo „kūdikystės“ sukūrėme“, - prieš koncertinį turą kalbėjo Justė Arlauskaitė.

Dueto gerbėjai koncerte išgirdo ir pačius pirmus kūrinius, ir visus „Leon Somov & Jazzu“ hitus, taip pat ir keletą dainų iš būsimojo albumo, kuris pasirodys pavasarį.

„Norime suburti kuo daugiau gražių žmonių vienoje vietoje ir kartu išgyventi įspūdingą šou. Kviečiame tapti istorijos dalimi, nes mūsų su Leonu istorijoje tai – didžiulis įvykis“, – sako Jazzu.

Jazzu ir Leono Somo koncertą apšildė styginių kvarteto „Amber Quartet“ pasirodymas. Apie pusvalandį groję muzikantai tapo puikia įžanga į pagrindinį vakaro koncertą.

Pasirodymą Jazzu pradėjo ramumu dvelkiančiu kūriniu „Getting nowhere“. Po šios dainos Justė Arlauskaitė pasisveikino su publika. Atlikėja negailėjo komplimentų savo gerbėjams viso koncerto metu ir neslėpė, kad Kauno publika yra jos mėgstamiausia.

Pristatydama dainą „Juokas“, Jazzu sakė, kad mėgsta pasijuokti iš savęs. O kūrinį „Po mano oda“ atlikėja įvardino kaip labiausiausiai atskleidžianti jos vidų.

Koncertą pradėjusi apsivilkusi juodą suknele, praėjus trečdaliui renginio, Jazzu aprangą pakeitė ryškia raudona suknele, padainavusį kelias dainas ji vėl persirengė juoda suknia. Skambant vienai iš populiariausių atlikėjos balandžių visa salė suspindo telefono šviesomis ir Jazzu prisipažino besijaučianti kaip kosmose.

Pasirodymo metu Justė nevengė ir pajuokauti. Kalbėdama apie Naujuosius metus ir sausio pirmosios rytą, Justė pristatė dainą „You don‘t know my name“, sukeldama publikos šypsenas.

Viso koncerto metu atlikėja šiltai bendravo su Kauno publika, o įpusėjus prisipažino, kad pradžioje labai jaudinosi, tačiau tokia pati šilta publikos reakcija ją atpalaidavo.

Prieš atliekant paskutines dainas ji sukvietė visus atsistoti, prieiti arčiau scenos ir šėlti kartu. Tuoj pat prie scenos susirinko daugybė jaunų žmonių, kurie ovacijomis sutiko paskutinius Jazzu kūrinius. O dainininkė nusimetė batus, šoko ir visiškai atsidavė įsiaudrinusiai publikai. Bisui iškviesta atlikėja antrą kartą kartu su visais atliko kūrinį „Naujieji metai“.