Festivalis „Beach Party“ Liepojos paplūdimyje jau vyko 4 kartus ir per tuos ketverius metus jis iš vieno iš vietinių gyventojų atsipalaidavimo būdų tapo vienu žinomiausių Latvijoje vasaros renginių. Nepaisant nelabai gero oro praėjusiais metais, šio grandiozinio festivalio pagrindinėje scenoje koncertuojant populiariai Švedijos grupei „Rednex“ linksminosi 25 tūkst. žmonių.

„Jaučiame, kad susidomėjimas Liepojos paplūdimio festivaliu didėja ne tik Latvijoje, bet ir artimiausiose kaimyninėse valstybėse, todėl jo pavadinimą pakeitėme į „Baltic Beach Party“ ir tikimės, kad svečiai iš kaimyninių šalių atvyks čia papramogauti“, – sakė pagrindinis renginio organizatorius Raivo Medins.

Pasak jo, lietuvių grupė „Skamp“, atlikėjas Amberlife bei estų grupė „Slobodan River“ Liepojos festivaliuose yra visada laukiami svečiai. Šią vasarą pagrindinėje scenoje bus galima išvysti minėtas grupes, o taip pat „Captain Jack“ ir „Audiosmog“ iš Vokietijos, vieną populiariausių Rusijos grupių „Mummy Troll“ bei dainininkę Sahlene iš Švedijos kartu su garsiausiais Latvijos muzikantais.

Paplūdimio festivalis Liepojoje tapo labai svarbia Latvijos karščiausių vasaros pramogų dalimi. Geriausias būdas kaimynams iš Lietuvos tuo įsitikinti – atvykti į Liepoją liepos 22-23 dienomis ir sudalyvauti šiame pramogų maratone.

Bilietai nuo liepos 5 dienos bus parduodami ne tik Latvijoje, bet ir Lietuvoje bei Estijoje. Festivalio teritorijoje bus galima stovyklauti ir išsiskleisti palapines. Daugiau informacijos apie kitas galimybes Liepojoje galima gauti paskambinus telefonu +371 34 80808.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją