„Galbūt yra tokių, kuriems iki šio vakaro atrodė, kad klasika yra atgyvena. Tačiau tiesa ta, kad jos mūsų kasdienybėje - gerokai daugiau, nei galima įsivaizduoti“, - teigė M. Levickis ir savo žodžius užtvirtino kūriniais, kuriuos lydėjo tai nostalgiškos vaizdo iliustracijos, tai teatrinės kompozicijos, kurias puikiai perteikė aktorius Darius Petkevičius, virtęs talentingo muzikanto liokajumi.

Gruodžio 26-osios vakarą M. Levickis arenoje keitė ne tik kostiumus ir savo vaidmenis, bet net ir metų laikus: Antonio Vivaldžio žiemos temoje scenoje, kitaip nei Vilniaus gatvėse, pasnigo. O pirmajai koncerto daliai pasibaigus vasaros tema publika aiktelėjo: virš Martyno galvos suplasnojo gyvi drugeliai.

„Jie buvo specialiai užauginti šiam pasirodymui“, - atskleidė šou režisierė Jurga Klimaitė-Riebling.
Stebuklų nestigo viso pasirodymo metu: žiūrovams virš galvų krito natos, šokėjai Kristina Tarasevičiūtė ir Naglis Bierancas iš ekranų žengė tiesiai į sceną, o programai persikėlus į muzikinę pasaką, salėje tikrąja prasme pakvipo kalėdinio miestelio karamele.

Programoje pasirodė ir šmaikštusis Figaro, kurį įkūnyjo tenoras Mindaugas Jankauskas, tiesiog scenoje gaivališkai apkirpęs akordeonistą.

Specialiai suburtas orkestras su M. Levickiu priešakyje atliko plačią klasikos paletę ir publiką paliko euforijoje. Ypatingas dėmesys buvo parodytas Martyno mamai ir jos dvynei seseriai, šventusioms savo gimtadienius. Vakaro kaltininkas joms įteikė gėlių ir padovanojo muzikinį kūrinį.

Scenoje žiūrovai pamatė ir daugiau moterų, kurios demonstravo palankumą Martynui. Tai buvo fatališkas Viktorijos Miškūnaitės, K. Tarasevičiūtės ir Oneidos Kunsungos pasirodymas, kuriam spalvų suteikė specialiai sukurti Kęsto Rimdžiaus kostiumai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)