Besibaigiantys 2015 m. duetui „Bassjackers“ buvo itin sėkmingi. Kolektyvas daugelyje pasaulio šalių surengė įspūdingus koncertus, išleido hitais tapusius singlus ir tapo leukemija sergančiais vaikais besirūpinančios labdaros organizacijos „The Zoëzo Foundation“ ambasadoriais. Kartu su elektroninės muzikos sunkiasvoriais Afrojack, Dimitri From Paris ir Like Mike bendradarbiaujančio dueto singlus leidžia pirmaujančios šokių muzikos įrašų kompanijos „Spinnin‘“, „Revealed“ ir „Ministry Of Sound“.

„Šiemet išgarsėję Jungtinėse Amerikos Valstijose ir patekę į žurnalo „DJ Mag“ skelbiamų geriausių pasaulyje DJ‘ų šimtuką, „Bassjackers“ dar labiau sutvirtino savo pozicijas, kaip viena įdomiausių elektroninės muzikos grupių. Džiaugiamės, kad šis duetas prisijungė prie įspūdingos festivalyje „Summerburst“ grosiančios žvaigždžių rinktinės“, – sako koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

„Bassjackers“ karjera prasidėjo 2007 m. pradžioje, kada DJ‘us Marlonas Flohras ir prodiuseris Ralphas van Hilstas nusprendė sujungti savo jėgas. Jau pats pirmasis dueto įrašytas kūrinys „Beat Cut“ neliko nepastebėtas – jį savo pasirodymuose pradėjo groti kitas olandų kilmės house muzikos atstovas Fedde le Grand. Netrukus savo simpatijas jaunam duetui išreiškė Tiesto, Steve Aoki, Davidas Guetta, Claude Vonstroke ir kiti. Svarbų vaidmenį „Bassjackers“ veikloje atliko ir „Grammy“ apdovanojimu įvertinas amerikietis reperis Jermaine Dupri, pats pasisiūlęs kartu su duetu įrašyti hitu tapusį kūrinį „Showrocker“.

Sukūrę kelis sėkmingus kitų atlikėjų kūrinių remiksus, pasaulinį pripažinimą „Bassjackers“ pelnė sukūrę oficialią garsaus prancūzų kilmės atlikėjo Martino Solveigo dainos „Hello“ remiksuotą versiją. Šis singlas ne tik pasiekė pirmas vietas populiariausių klubinės muzikos topuose Austrijoje, Belgijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Meksikoje, Nyderlanduose ir JAV, bet ir buvo išpirktas didesniu nei 2 mln. tiražu. Ši sėkmė duetui atvėrė duris į žinomų įrašų kompanijų „Spinnin‘ Records“, „Samsobeats“ ir „DimMak“ studijas, kuriose įsirašinėja populiariausi elektroninės muzikos pasaulio atlikėjai ir grupės.

„Bassjackers“ puikiai sekasi ne tik įrašų studijose, bet ir šokių aikštelėse. Siautulingais pasirodymais garsėjantis duetas kasmet surengia mažiausiai po 250 koncertų populiariuose Turkijos, Ispanijos, Bulgarijos, Vokietijos, Belgijos ir net Australijos klubuose bei šokių muzikos festivaliuose. Be to, beveik visus 2015 m. kolektyvas kiekvieną savaitę grojo oficialia „Bassjackers“ rezidencija tapusiame Las Vegaso klube „The Light“. Atrodo, kad energijos nestokojantiems olandams nėra jokio skirtumo, ar į jų pasirodymus susirenka 200 ar 10 tūkst. žiūrovų – „Bassjackers“ atiduoda visą energiją, todėl jų pasirodymai nepalieka abejingų.

Olandų kolektyvas nesiruošia mažinti apsukų ir kitais metais. Planuojama, kad 2016 m. „Bassjackers“ surengs kol kas didžiausias gastroles savo karjeroje. Duetas pirmą kartą koncertuos Japonijoje, o taip pat ir Lietuvoje vyksiančiame festivalyje „Summerburst“.

Bassjackers & MAKJ – „DERP“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)