Kalėdiniai kvapai, raudoniu išmuštos karštų gėrimų stiklinės, vaikų klegesys, draugų, apsikabinimai ir sveikinimai bei visiems gerai žinomos dainos, baladės ir smagūs lyriniai nukrypimai, o šį kartą ir karštieji Skamp naujieji hitai.

Šiais metais Skamp „Coming Home for Christmas“ koncertas dar ypatingesnis. Prie jo prisijungs gospelo komanda HARK! – žavių, jaunų, profesionalių muzikos atlikėjų gyvos muzikos projektas.

Nors ir visai jaunas, pradėjęs veiklą 2013 m., šis kolektyvas stebina ilgamete ir kultūroje svaria muzikine komandos narių patirtimi ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Daugelis komandos vokalistų prieš šį projektą dainavo gospel chore „Sounds in G“ bei dalyvavo įvairiuose seminaruose ir meistriškumo kursuose. Taip pat koncerto metu pasirodys Karpiz („Tie Geresni“).

Vaizdo įrašas iš pernai metų koncerto:

‪Skamp - Coming home for Christmas (Live) ‬‬

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)