Pirmoji daina, suskambėjusi Šiauliuose – „Londone“. „Biplanai“ prisipažino, jog tai pirmasis jų parašytas kūrinys.

„Norime padėkoti, kad paaukojote dvi valandas mūsų 20-ajam gimtadieniui. Mums atrodo, kad tai mažai, nes jaučiamės jauni. Sunkiai ištariam žodį „jubiliejus“. Esam jauni ir perspektyvūs“, – sakė grupės lyderis Maksas Melmanas.

„Biplanų“ turo programoje skamba ne vienas pajūrį itin mylinčių „biplanų“ hitas iš jų paskutinio grupės albumo „Visi keliai veda prie jūros“. Koncertuose taip pat atliekami žymiausi keliolika metų skaičiuojantys grupės hitai, tokie kaip „Labas rytas“ bei naujausios dainos, tokios kaip „Kapitonai“ bei „Amore“.

Šiaulių arenos scenoje pasirodė ir dainą "Ketvirtadienis" drauge atliko Igoris Kofas, vėliau prie jubiliatų prisijungė Saulius Urbonavičius-Samas, Ieva Narkutė.

Turo metu kiekvienam kūriniui paruošti ir atskiri originalūs vizualiniai sprendimai. Dizaineriai koncertams sukūrė specialias dekoracijas, o nestandartinių sprendimų manufaktūra „Mur Mur Mur“ rūpinasi išskirtiniu grupės įvaizdžiu ir atributika koncertų metu.

Daug dėmesio skiriama kokybiškam garsui bei apšvietimui.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)