Martynas su Jurgiu jau yra susitikę keliuose originaliuose muzikos projektuose. „Viskas prasidėjo reanimacijos automobilyje, – juokiasi M. Levickis. – Tai buvo smagi improvizacija, linksmai „padžemavome“. Mudu su Jurgiu reanimavome žmones, įsitrigusius transporto spūstyse. Vėliau jis su manimi grojo programoje „Pasiklydę Lotynų kvartale“. Nesame iš tų, kurie dažnai susitinka, tačiau manau, kad galiu jį vadinti bičiuliu.“

„Daugelį esminių dalykų mes suprantame taip pat, mūsų vertybės sutampa. Martynas, nepaisant jo klasikinės muzikos aukšto lygio profesionalo statuso, turi labai organišką požiūrį ir supranta emocinio indėlio svarbą muzikoje“, – sako J. Didžiulis.

Kai bendradarbiavimu abi pusės yra patenkintos, iš to gimsta įdomių dalykų. Vienas tokių – bendras jų pasirodymas M.A.M.A 2015 apdovanojimuose.

„Grosime dainą „Patinka, patinka“. Ją išbandėme dar vasarą, bet paskui kurį laiką marinavome, o dabar vėl energingai ruošiame ją M.A.M.A scenai, tai bus premjera. Scenoje turėsime pastiprinimą iš Kolumbijos – pritariančiuosius vokalistus. Daina skambės labai kolumbietiškai. Tai bus svarbūs kultūriniai mainai ir įdomi stilių įvairovė“, – pasakoja J. Didžiulis.

M.A.M.A apdovanojimai vyks sausio 29 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Iškilmės bus dvigubos – kartu vyks ir „Radiocentro“ 25-ojo gimtadienio fiesta. Renginyje, kurio partneris – AGATA, bus skatinama gerbti lietuvių autorius, didžiuotis jų originalia kūryba ir mėgautis geriausiais metų kūriniais, atiduodant duoklę visiems muzikos stiliams.


„Vieną kartą M.A.M.A apdovanojimuose esu grojęs virtualiu būdu, iš ekrano. Taigi, galite mane vadinti ilgamečiu šio šou dalyviu, – juokdamasis sako M. Levickis. – Bet prisipažinsiu – niekada nebuvau jokiuose lietuvių muzikos apdovanojimuose. Esu dalyvavęs tik klasikinės muzikos apdovanojimuose Berlyne. Paliko labai stiprų įspūdį. Bus įdomu pagaliau žengti ir M.A.M.A raudonuoju kilimu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)