Buvo keletas žiūrovus aiktelėti privertusių duetų, pavyzdžiui Alanis Morissette ir Demi Lovato, tačiau šou finalas tapo viso vakaro vinimi – Justinas Bieberis atliko tris savo dainas, per vieną jų – šoko lietuje. Celine Dion pagerbė Paryžiaus išpuolių aukų atminimą, dėl ko publikos akyse pasirodė ašaros.

Tai buvo širdį graužianti vakaro akimirka renginyje, kurio penkios geriausios akimirkos buvo:

Jennifer Lopez

Renginio vedėja pradėjo vakarą dešimties minučių šių metų didžiausių hitų šokių montažu. „Šiandien svarbiausia ne aš, šiandien svarbiausia, – muzika, – sakė pasirodžiusi J. Lopez – Ar jūs visi norite su manimi pašokti?“

Ji šoko pagal „Uptown Funk“, „Girl Crush“, „Bad Blood“, „Hotline Bling“ ir kitus karščiausius hitus. Tai privertė kėdėje šokti net ir J. Bieberį.

Įsibėgėjus vakarui J. Lopez pasidavė emocijoms ir ėmė pasakoti, kad nuo tada kai augo Bronkse, visada svajojo vesti Amerikos muzikos apdovanojimus. Ji parodė tą savo asmenybės pusę, kurią mes matome nedažnai.

Pasirodymai: Alanis, Bieberis, Meghan ir kiti

Selena Gomez atliko savo hitą „Same Old Love“. Jai pritarė žiūrovai, o pasirodymo pabaigoje už jos pasirodė šokėjai. Vėliau raudona suknele vilkinti Carie Underwood atliko labai romantišką savo dainos „Heartbeat“ versiją.

Į sceną išėjusi Demi Lovato atliko kūrinį „Confident“, po kurio pasveikino Alanis Morissette ir judvi duetu sudainavo 1995 metų hitą „You Oughta Know“, taip pažymėdamos dvidešimtąsias dainos metines. Publika tiesiog pašėlo!

Toliau Meghan Trainor ir Charlie Puthas kartu atliko kūrinį „Marvin Gaye“ ir dar būdami ant scenos pasibučiavo. Luke'as Bryanas, laimėjęs geriausio kantri atlikėjo apdovanojimą, šį bučinį aptarė savo padėkos kalboje.

Koks gi šou be „One Direction“? Ši grupė atliko kūrinį „Perfect“, po kurio Nickas Jonas grojo būgnais ir su visu už jo stovinčiu choru sudainavo savo „Jealous“.

Pirmą kartą per septynerius metus Amerikos muzikos apdovanojimų scenoje pasirodė „Coldplay“ ir atliko „Adventure of a Lifetime“, tuo metu jiems už nugarų buvo rodomos spalvotos figūros ir animacija. Taip pat žiūrovai išvydo „The Weeknd“, o Luke'as Bryanas kartu su Karen Fairchild atliko „Home Alone Tonight“.

Šou užbaigė J. Bieberis su trim savo dainomis – „What Do You Mean?“, „Where Are Ü Now“ ir „Sorry“ – ir šokiu lietuje.

„Clueless“ ir emocinga Gwen daina

„Praėjo dvidešimt metų nuo tada, kai Jeremy ir aš dirbome „Clueless“ (filmas „Jokio supratimo“, red.)“, – sakė aktorė Alicia Silverstone, o paskui su kolega Jeremy Sisto pristatė Gwen Stefani, kuri atliko savo naują dainą „Used to Love You“.

J. Sisto kalbėjo apie tuomet, 1995 metais, „daug žadančią“ grupę „No Doubt“, kurioje anksčiau dainavo G. Stefani, ir kuri per tuos metus sukūrė ne vieną hitu tapusią dainą.

Gwen savo kūrinį „Used to Love You“ atliko liūdnų vaizdų fone, o jos žodžiai „I don't know why I cry“ (angl. nežinau, kodėl verkiu) žiūrovams skambėjo visiškai kitaip. Buvo galima matyti, kaip salėje sėdinčios poros laikosi susikibę už rankų ir dainuoja kartu su atlikėja. G. Stefani neseniai paskelbė, kad po dešimtmetį trukusios santuokos su Gavinu Rossdale'u suka skirtingais keliais. Dabar ji susitikinėja su kantri žvaigžde Blake'u Sheltonu.

Celine Dion pagerbė Paryžiaus aukas

Dar prieš prasidedant šou buvo paskelbta, kad C. Dion prancūzų kalba atliks Edith Piaf kūrinį „Hymne à L'Amour“, taip pagerbiant Paryžiaus teroro išpuolių aukas.

Prieš jos pasirodymą „Oskaro“ laureatas Jaredas Leto pasakė jaudinančią kalbą apie tai, kaip su savo grupe grojo „Bataclan“ koncertų salėje dar visai neseniai ir pavadino ją viena mėgstamiausių savo pasirodymų vietų. Jis kalbėjo apie beprasmį daugiau kaip šimto žmonių nužudymą, dar didesnį skaičių stipriai sužeistų ir tai, kaip prieš savaitę įvykdyti išpuoliai visam laikui pakeitė Paryžių.

„Prancūzija svarbi, Rusija svarbi, Sirija svarbi… visas pasaulis svarbus, o taika – įmanoma, – sušuko J. Leto. – Daugelis mūsų čia esame imigrantų sūnūs ir dukros“.

C. Dion pasirodymo metu žiūrovai neslėpė ašarų. Po jos dainos Amerikos muzikos apdovanojimų „Twitter“ paskyroje atsirado įrašas: „Ačiū, @celinedion. Tai buvo nuostabu“.

„Žvaigždžių karų“ spektaklis

Grupė „Pentatonix“ atliko visiems žinomą „Žvaigždžių karų“ („Star Wars“) muziką, o prieš tai buvo parodyta nauja scena iš ilgai laukto filmo „Žvaigždžių karai: galia nubunda“ („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens“).

Šioje scenoje Rey ir Finnas bėga nuo atakos. Po trumpos ištraukos žiūrovai atsistojo legendiniam Harrisonui Fordui, kuris pagerbė „Žvaigždžių karų“ muzikos kompozitorių Johną Williamsą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)